ŘLP ČR, s. p. začal používat nové logo

04.01.2016 21:26

Státní podnik Řízení letového provozu České republiky začal dnešním dnem oficiálně používat nové logo a grafický styl.

ŘLP ČR, s. p. začal používat nové logo
Foto: ŘLP ČR
Popisek: ŘLP ČR

Po téměř třiceti letech tak dochází k dynamické změně a významnému posílení vnitřní i vnější identifikace podniku, jako moderního a konkurenceschopného evropského poskytovatele služeb řízení letového provozu.  Rozhodnutí o vytvoření a zavedení nového loga má své důvody a reflexi ve změnách, kterými podnik prošel a které ho v budoucnosti, zejména v oblasti liberalizace služeb řízení letového provozu, čekají.

Základní vizí je umožnit užší a širší vnímaní nového loga. Tvar loga v užším kontextu lze prezentovat jako tvar radarové obrazovky řídícího letového provozu, na které lze vnímat jednotlivé sektory uspořádání vzdušného prostoru s barevným odlišením těchto sektorů. Širší interpretace zase umožňuje vidět křížení letových tratí v českém vzdušném prostoru a jejich následné propojení do vzdušných prostorů okolních států, jako symbolu evropské integrace a unifikace systému služeb řízení letového provozu.

„Zavedení nového loga můžeme využít jako příležitost zvyšovat kvalitu našich služeb a stejně tak i posilovat každodenní komunikaci se zákazníky, státní správou nebo jinými partnery. V konečném výsledku nám může nové logo pomoci modernizovat i celou firemní kulturu. Naší dlouhodobě největší devizou, na které stojí úspěch našeho podniku, je profesionalita našich zaměstnanců a hrdost na společnost, pro kterou pracují. Tato hrdost se projevuje i v symbolech, kterými se náš podnik čitelně a nezaměnitelně identifikuje v domácím i zahraničním prostředí. Moderní a dynamické pojetí nového loga, jeho příběhu a také jeho samostatný grafický potenciál, to vše je zárukou úspěšného přijetí nového loga zaměstnanci podniku, našimi obchodními partnery, tak i širokou veřejností“, uvedl v této souvislosti generální ředitel ŘLP ČR, s.p. Ing. Jan Klas.

Technické specifikace a principy použití nového loga jsou k dispozici ke stažení na: http://www.rlp.cz/spolecnost/tisk/Stranky/logo.aspx

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…