ROP Severovýchod: Výbor zvolil novou šéfku Úřadu Regionální rady Severovýchod

20.06.2015 9:40

Nově se do čela Úřadu Regionální rady Severovýchod postavila dosavadní vedoucí územního odboru v Hradci Králové Lenka Vašátková. Dnes ji na svém 54. jednání členové Výboru Regionální rady Severovýchod pověřili vedením instituce. Stalo se tak poté, co na svou pozici 8. června rezignoval dosavadní ředitel Úřadu Zdeněk Vašák.

ROP Severovýchod: Výbor zvolil novou šéfku Úřadu Regionální rady Severovýchod
Foto: topgrant.cz
Popisek: Ilustrační mapa regionálních operačních programů

Ačkoliv kompetence spojené s řízením Úřadu převzala Lenka Vašátková jako dosavadní 1. zástupkyně ředitele už 9. června, dnes byla Výborem Regionální rady Severovýchod oficiálně pověřena jeho vedením. Bude se tak moci plně věnovat záležitostem, které z této pozice vyplývají. Vedení územního odboru v Hradci Králové nyní převzala Radka Marková, která působila jako zástupkyně Lenky Vašátkové. „Ačkoliv nadcházející období bude jak pro mě tak pro mé kolegy na Úřadu náročné, tak věřím, že se nám společně podaří vše zvládnout. Velkou výhodu spatřuji v tom, že Úřad byl dosavadním ředitelem veden podle mého názoru velmi dobře a já tak mohu pokračovat v nastoleném trendu. Zároveň jsem pevně přesvědčena, že se mohu plně spolehnout na vynikající práci všech mých kolegů, což nám pomůže splnit náročné budoucí úkoly,“ podotkla Lenka Vašátková.

Hlasování o jejím pověření bylo jednoznačné. Všichni členové Výboru vyslovili svůj souhlas. „Se svými zkušenostmi a znalostí prostředí čerpání dotací ze strukturálních fondů byla pro nás jasnou kandidátkou. Navíc její nespornou výhodou je fungování v pozici 1. zástupkyně ředitele, tudíž není potřeba, aby se dlouze seznamovala s chodem Úřadu, což v tomto období, kdy je potřeba se plně věnovat zdárnému ukončení Regionální operačního programu Severovýchod, je nesmírně důležité,“ objasnil Lubomír Franc, 1. místopředseda Regionální rady Severovýchod a hejtman Královéhradeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…