ŘSD upozorňuje na dočasné dopravní omezení v rámci rekonstrukce mostu gen. Pattona v Plzni

10.08.2017 7:31

Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje, že v sobotu 12. 8. v časných ranních hodinách dojde v rámci akce „I/20 Plzeň, most generála Pattona“ k částečnému dopravnímu omezení.

ŘSD upozorňuje na dočasné dopravní omezení v rámci rekonstrukce mostu gen. Pattona v Plzni
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Na mostě směr z centra na Lochotín bude doprava svedena pouze do jednoho jízdního pruhu. Během soboty a neděle bude dokončena pokládka provizorních vozovkových vrstev na předmostích a v noci z 13. na 14. srpna dojde k převedení dopravy na zrekonstruovanou (vnější) polovinu mostu již opět ve dvou jízdních pruzích.
Následně započnou práce na vnitřní polovině mostu s tramvajovou tratí. Díky vysokému pracovnímu nasazení se termín zahájení třetí fáze oprav podařilo uspíšit o týden oproti původnímu harmonogramu.

V průběhu prací na vnitřní polovině mostu bude docházet ke zvýšenému pohybu dělníků, stavebních strojů a materiálu přes vozovku. Pro zajištění bezpečnosti pracovníků i řidičů je nezbytné omezit maximální rychlosti na mostě na 30 km/hod. Na dodržování tohoto opatření bude dohlížet Policie ČR.

Ředitelství silnic a dálnic se omlouvá veřejnosti za veškerá omezení související s realizací této důležité akce. Zároveň tímto apelujeme na řidiče, aby s maximální pozorností a plynulostí projížděli dopravním opatřením a eliminovali tak jakékoliv případné dopravní komplikace.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…