RWE rozšiřuje své služby o mobilní volání

05.12.2013 13:30

RWE rozšiřuje svoji nabídku o služby virtuálního mobilního operátora. „Jde o další rozšíření nabídky služeb RWE zákazníkům na českém trhu,“ řekl obchodní ředitel RWE Tomáš Varcop. RWE Mobil nově nabízí možnost levnějšího telefonování nejen pro 1,8 milionu zákazníků RWE. Minuta volání do vlastní sítě stojí pouze 1,30 Kč.

RWE rozšiřuje své služby o mobilní volání
Foto: red
Popisek: RWE

RWE Mobil je určený zejména těm, kteří využívají k volání předplacené karty a nechtějí se vázat smlouvami s mobilními operátory. Startovní balíček lze získat ve všech zákaznických centrech RWE. RWE Mobil využívá síť T-Mobile.

„Díky RWE Mobilu mohou naši zákazníci významně ušetřit. Minuta volání s tradiční předplacenou kartou stojí běžně skoro šest korun, zatímco s RWE Mobilem pouze 2,30 Kč a při volání ve vlastní síti dokonce ještě o korunu méně,“ říká David Konvalina, ředitel RWE pro maloobchod a marketing, a dodává: „Nabízíme jeden z nejvýhodnějších startovních balíčků na trhu. Za dvě stě korun obdrží lidé kredit v hodnotě tří set korun. Proškolený personál jim navíc pomůže s případným převodem čísla od jiného operátora.“

Zákazníci ušetří i při prvním nekuponovém dobití kreditu, ke kterému dostanou od RWE 20 % kreditu navíc. „Nejvýhodněji vychází dobití kreditu za tisíc korun, a zákazníkovi pak bude automaticky připsán maximálně vyplácený bonus ve výši dvou set korun,“ vysvětluje Konvalina. Do budoucna RWE počítá s rozšířením nabídky tarifů a dokonce s možností odměňovat zákazníky dobíjecími kupóny zdarma.

Dobíjet kredit je možné běžnými postupy a na standardních místech. Kupony se prodávají v trafikách, kredit lze získat na terminálech Sazky, ale zakoupit ho lze i třeba online platební kartou. Více na www.volejtesrwe.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…