Rada bytových družstev severočeské oblasti má nového předsedu

17.12.2016 11:08

František Ryba, místopředseda představenstva a ředitel Stavebního bytového družstva Krušnohor Most, byl zvolen do funkce předsedy Rady bytových družstev severočeské oblasti (Ústecký a Liberecký kraj). Na postu nahradil nedávno nečekaně zemřelého Karla Jedličku ze Stavebního bytového družstva Rozvoj Ústí nad Labem - Neštěmice.

Rada bytových družstev severočeské oblasti má nového předsedu
Foto: Miloš Žihla
Popisek: František Ryba, ředitel Stavebního bytového družstva Krušnohor v Mostě v Ústeckém kraji.

„František Ryba byl jediným kandidátem. Už před volbou měl podporu dvaceti družstev. Ta byla vyjádřena dokonce písemně,“ sdělil Ladislav Chalupný, ředitel úřadu Rady bytových družstev severočeské oblasti (Ústecký a Liberecký kraj) se sídlem v Ústí nad Labem.

Zvolení bylo tedy jednoznačnou záležitostí.

„Ředitele Rybu znají představitelé družstev a delegáti konference již přes 20 let jako aktivního a progresivního funkcionáře zapáleného pro věc bytového družstevnictví, těší se velké autoritě i na celostátní úrovni. Jeho jméno je ve Svazu českých a moravských bytových družstev velice dobře známé. František Ryba byl vždy příznivcem jednotného postupu bytových družstev – a to nejen v legislativní oblasti,“ doplnil Ladislav Chalupný.

„Je dobře, že byl zvolen. Za svoji poctivou práci pro lidi bydlící v domech ve správě Krušnohoru si zvolení do vyšší funkce zaslouží,“ okomentoval novinku Jiří Dvořák, vedoucí Regionálního centra Čechy – Západ celostátně působící společnosti Techem, úzce spolupracují s bytovým družstvem v oblasti údržby.

Nový předseda Rady bytových družstev severočeské oblasti (Ústecký a Liberecký kraj) byl zvolen na její konferenci ve čtvrtek 15. prosince t. r.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…