Radegast: Bude trenér Baníku čepovat pivo fanouškům? Rozhodnou získané body

21.03.2014 18:16

Před trenérem Baníku Ostrava Františkem Komňackým stojí nesnadný úkol. Musí se svým týmem v posledních deseti zápasech získat alespoň 14 bodů.

Radegast: Bude trenér Baníku čepovat pivo fanouškům? Rozhodnou získané body
Foto: red
Popisek: Radegast

Jen tak vyhraje sázku, kterou uzavřel před domácím zápasem Baníku s AC Sparta Praha s Radomírem Šlechtou, zástupcem Radegastu, který je oficiálním pivem klubu. Pokud by tým ostravského lodivoda na dohodnutou metu nedosáhl, vyrazí František Komňacký čepovat pivo Radegast fanouškům do některé z ostravských hospod. V opačném případě čeká Radomíra Šlechtu úklid šatny baníkovského áčka.

„Cíl v podobě 14 bodů je ambiciózní, ale dosažitelný, a proto jsem s touto sázkou souhlasil. Je v zájmu a silách našeho týmu tyto body uhrát,“ řekl rozhodně trenér FC Baník Ostrava František Komňacký a dodal, že s případným naplněním sázky nebude mít problém: „Co jsem slíbil, to samozřejmě splním. Určitě ale zvážím, zda se o práci nepodělím i s některými hráči.“

Sázka trenéra Baníku se zástupcem Radegastu už je před poslední třetinou fotbalové soutěže tradicí. V loňském roce uhrál Baník 7 bodů a naplnění sázky vzali na sebe hráči Baníku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…