Radio City: MELANIE C má ráda pivo, Prahu a thajskou kuchyni

24.03.2014 19:53

CITY LIVE, pravidelný pořad pražského radia City, měl v sobotu 22. března odpoledne své hvězdné březnové pokračování. Pozvání Petra Slívy, moderátora pořadu, přijal objev slovenské hudební scény PETER ARISTONE s kapelou a bývalá Sporty Spice MELANIE C.

Radio City: MELANIE C má ráda pivo, Prahu a thajskou kuchyni
Foto: red
Popisek: Radio City

PETER ARISTONE, který se v patnácti letech přestěhoval ze Slovenska do Prahy, se podělil se o své sympatie k italské kuchyni, červenému vínu, Londýnu a nočnímu životu. MELANIE C na dotazy posluchačů odpověděla, že je sama, nezadaná, a tento stav jí naprosto vyhovuje. Sporty Spice také prozradila, že začíná pracovat na zbrusu nové desce, která spatří světlo světa v roce 2015 a v rámci světového tour by se ráda podívala také do Prahy. Dle očekávání padl také dotaz na návrat kultovních SPICE GIRLS, na který MELANIE C odpověděla doslova: „jsme kamarádky, vídáváme se a společný projekt na olympiádě v Londýně nás moc bavil. Rády bychom něco takového jednou zopakovaly, žádný oficiální návrat ale neplánujeme.“ Také MEL C nám zodpověděla krátký dotazník, ze kterého vyplynulo, že tahle velmi příjemná a sympatická Britka má ráda pivo, thajské jídlo a Prahu. Jako velká milovnice gastronomie na sebe také prozradila, že její nejoblíbenější denní doba je kdykoliv, když může jíst.

PETER ARISTONE a MELANIE C společně zazpívali živě a v akustickém provedení svůj nový společný singl COOL AS YOU a ve světové premiéře také duet původní verze hitu FIRST DAY OF MY LIFE (Melanie C). PETER ARISTONE navíc přidal dva songy ze svého aktuálního alba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

11:46 ČEZ Akademie zájemcům v Brně poradí s úsporami energií

Dozvědět se o možnostech, jak co nejlépe ušetřit za energie, zkonzultovat pořízení fotovoltaiky či t…