Rádio Frekvence 1 se poslední školní den přestěhuje do Pardubic

21.06.2014 18:06

Druhou zastávkou výjezdní show rádia Frekvence 1 se 27. června stanou Pardubice. I zde se příznivci rádia mohou podívat pod poličku rádiového vysílání se všemi stěžejními hvězdami. Od šesti hodin ráno do dvou hodin odpoledne bude improvizované studio vysílat oblíbené pořady tak, jak je znáte z éteru.

Rádio Frekvence 1 se poslední školní den přestěhuje do Pardubic
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Poslední školní den na pardubickém náměstí Republiky vyroste improvizované vysílací studio rádia Frekvence 1. Kdokoliv z kolemjdoucích se tak může stát účastníkem jedinečné show, kde nebude chybět Libor Bouček s pořadem Ráno na Frekvenci 1, moderátorské duo Těžkej Pokondr se slavným hostem a místním rodákem, trojice z Dámského klubu a neřízená střela Ruda z Ostravy. Vysílání rádia bude pro pardubické občany možné originálně nejen slyšet, ale také vidět!

Rádio Frekvence 1 nejde do neznámého terénu. Pardubická primátorka Štěpánka Fraňková byla v polovině června hostem Pressklubu a přesvědčila moderátora, že Pardubice rozhodně stojí za návštěvu. „Doufám, že o tom, že Pardubice jsou jedinečným městem, jsem přesvědčila nejen moderátora, ale také posluchače Frekvence 1. A že vysílání z Pardubic přesvědčí i další o tom, že stojí za to k nám přijet. Vysílání z náměstí Republiky začíná v 6:00. Já si určitě přivstanu, abych pozdravila celý vysílací tým i posluchače,“ pozvala pardubické i mimopardubické na náměstí Republiky primátorka Štěpánka Fraňková.

Program rádia pro návštěvníky doplní občerstvení, drobné pozornosti a další malá překvapení. Vstup je pro všechny zdarma.

Akce rádia Frekvence 1 se bude konat 27.6 od 6 do 14 hodin na Náměstí Republiky v Pardubicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pardubice.eu

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…