Raiffeisenbank poskytla miliardový úvěr na kancelářský projekt River Garden

24.02.2014 20:40

Raiffeisenbank společně se slovenskou Tatra bankou poskytla developerské skupině HB Reavis Group úvěr ve výši 36,5 milionu eur (zhruba jedna miliarda korun) úvěr na financování kancelářského projektu River Garden II./III. v pražském Karlíně.

Raiffeisenbank poskytla miliardový úvěr na kancelářský projekt River Garden
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

„Raiffeisenbank je tradičním partnerem při financování developerských projektů na českém trhu a ve financování takových projektů chceme dále posilovat svou pozici. V současnosti se Raiffeisenbank podílí na financování řady významných staveb v oblasti bytové výstavby, kancelářských a obchodních center, logistických parků a dalších komerčních projektů,“ uvedl ředitel projektového financování Raiffeisenbank Martin Hofmeister.

„River Garden II./III. je druhým administrativním komplexem HB Reavis v pražském Karlíně, svým architektonickým řešením se podílí na prodloužení bulváru Rohanského nábřeží,“ dodal finanční ředitel HB Reavis Group Jiří Hrbáček. V osmi nadzemních podlažích poskytuje celkovou pronajímatelnou plochu přes 25 tisíc metrů čtverečních. Projekt bude dokončen v druhém čtvrtletí tohoto roku.

Tomáš Kofroň, Raiffeisenbank a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…