Reakce NKÚ na lež ministryně Šlechtové

17.10.2015 10:36

Prezident NKÚ uvádí na pravou míru lživá vyjádření ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové, která zazněla v jejím rozhovoru pro ČRo Radiožurnál.

Reakce NKÚ na lež ministryně Šlechtové
Foto: NKÚ
Popisek: NKÚ

Paní ministryně tvrdila, že prezident NKÚ Miloslav Kala neodpověděl na její dopis z 27. července 2015 týkající se čerpání evropských dotací. Prezident NKÚ na její dopis samozřejmě odpověděl, a to 13. srpna 2015. Tentýž den byla jeho odpověď doručena MMR prostřednictvím datové schránky. Kopie jeho odpovědi, stejně jako kopie dopisu paní ministryně a přepis inkriminované pasáže rozhovoru paní ministryně pro ČRo Radiožurnál jsou k dispozici ke stažení níže.

„Paní ministryně by si měla nejdřív udělat pořádek ve svém sekretariátu, než začne někoho v médiích obviňovat z nečinnosti. Nezbývá než doufat, že v oblasti čerpání evropských prostředků je větší pořádek než v úřední korespondenci Ministerstva pro místní rozvoj,“ dodal prezident NKÚ Miloslav Kala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…