Ředitelem sekce zpravodajství a sportu TV Nova se stává Martin Švehlák

03.09.2013 21:22

Novým ředitelem sekce zpravodajství a sportu televize Nova byl dnes jmenován Martin Švehlák. Ten tak ve funkci nahradí Vladimíra Mužíka, který skončil minulý týden. Martin Švehlák je jedním z nejzkušenějších novinářů na českém trhu, který v minulosti v nováckem zpravodajství mnoho let pracoval.

Ředitelem sekce zpravodajství a sportu TV Nova se stává Martin Švehlák
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Do funkce ředitele sekce zpravodajství a sportu dnes Martina Švehláka uvedl generální ředitel Skupiny Nova „Vítám Martina Švehláka v týmu redakce zpravodajství a sportu a věřím, že se mu podaří upevnit pozici nejsledovanějšího zpravodajství v zemi,“ řekl Jan Andruško.

 Martin Švehlák pracoval celý svůj profesní život jako novinář. Začínal jako reportér týdeníku Reflex, přes publicistiku TV Nova, zástupce šéfredaktora deníku Blesk se dostal až k založení tiskové agentury Mediafax, kterou pět let vedl. Poslední téměř dva roky působil na pozici vedoucí redaktor pro obsah v TV Nova.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…