Ředitelka odboru Kontroly ÚZSVM získala Cenu Bezpečnostní rady státu

26.05.2018 22:30

Ředitelka odboru Kontroly Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových Petra Skalická dnes obdržela z rukou ministra zahraničních věcí Martina Stropnického Cenu Bezpečnostní rady státu za rok 2018. Cenu obdržela za disertační práci „Možnosti rozvoje ochrany kritické infrastruktury v České republice“.

Ředitelka odboru Kontroly ÚZSVM získala Cenu Bezpečnostní rady státu
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

„Blahopřeji Petře Skalické k tomuto mimořádnému úspěchu, jednoznačně si jej zaslouží. V našem úřadu patří mezi klíčové zaměstnance na jednom z nejvýznamnějších postů. Velmi vítám, když se naši zaměstnanci nad rámec svých pracovních povinností věnují i dalším důležitým oblastem v oblasti státní správy i vlastnímu vzdělávání,“ uvedla generální ředitelka ÚZSVM Kateřina Arajmu.

„Ocenění si velmi vážím, děkuji jak Bezpečnostní radě státu za udělení této ceny, tak i generální ředitelce ÚZSVM Kateřině Arajmu za podporu. Udělám vše pro to, abych své znalosti využila ve prospěch státu a konkrétně i Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových,“ prohlásila Petra Skalická.

Cena Bezpečnostní rady státu se uděluje každoročně za významná díla v oblasti bezpečnostní a obranné politiky České republiky nebo za aktivní činnost v bezpečnostní komunitě a také za celoživotní prospěšnou práci v oblasti bezpečnostní a obranné politiky České republiky a její osvěty. Bližší podrobnosti o udílených cenách zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…