Ředitelství silnic a dálnic podepsalo memorandum o sdílení sítě ROWANet

08.10.2016 15:40

Ředitelství silnic a dálnic ČR podepsalo s krajem Vysočina Memorandum o o koordinovaném postupu při výstavbě, užívání, inovaci a dalším rozvoji neveřejných telekomunikačních sítí subjektů veřejné správy a jejich elektronických služeb.

Ředitelství silnic a dálnic podepsalo memorandum o sdílení sítě ROWANet
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Ředitelství silnic a dálnic ČR v současné době provozuje v rámci optické kabelové sítě ŘSD CR telekomunikační spoje, služby poskytující dopravní informace, kamerové systémy a další telekomunikační a telematické služby sloužící mimo jiné pro zabezpečení potřeb veřejné správy. Kraj Vysočina provozuje optickou síť ROWANet a Technologické centrum. Síť ROWANet slouží k propojování zájmových bodů veřejné správy na území Kraje Vysočina vlastní infrastrukturou, stejně jako pro transport definovaných služeb směrem k místním i centrálním institucím veřejné správy. Technologické centrum je soubor infrastruktury, systémů a návazných procesů, které v rámci kraje zajišťují efektivní rozvoj služeb a rozvoj elektronizace úřadu. 
 
Účastníci Memoranda mají zájem na dlouhodobé bezúplatné spolupráci v oblasti informačních a komunikačních technologií a uzavření Memoranda je chápáno jako otevření prostoru pro vzájemné diskuze, konzultace, společný postup, koordinaci a sdílení v souladu s účelem Memoranda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…