Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje na omezení na dálnici D47 v Ostravě

10.11.2017 14:20

Dopravní omezení se týká úseků v km 357 – 359 a 369 – 369,5 ve směru na Brno. Doprava je zde vedena v jednom jízdním pruhu, rychlost je omezena na 60 km/h. Ve směru k polským hranicím je doprava vedena bez omezení.

Ředitelství silnic a dálnic upozorňuje na omezení na dálnici D47 v Ostravě
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

Ředitelství silnic a dálnic přistoupilo k omezení z důvodu zajištění bezpečnosti na výzvu Policie ČR. ŘSD také v předstihu zahájilo výběrové řízení na zhotovitele oprav a v současné době již posuzuje obdržené nabídky. K zahájení prací by mělo dojít na přelomu listopadu a prosince.

Ředitelství silnic a dálnic v současné době uplatňuje nároky na odstranění vad celkem ve 4 probíhajících arbitrážních a soudních sporech ohledně 4 staveb dálnice D47 (nyní D1), přičemž tři z nich jsou vedeny před Rozhodčím soudem při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky a jeden před Obvodním soudem pro Prahu 1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…