Regionalnitelevize.cz má detailní informace o sledovanosti svých pořadů a reklamy

01.04.2016 16:01

Regionalnitelevize.cz již disponuje TV metrovými daty, která obsahují plnou informaci o jejím programu, tj. data o sledovanosti jsou propojena s tzv. programovým logem, a to od 1.1.2016 zpětně. Právě zítra si navíc připomene přesně 4 roky, kdy bylo vysílání programu zahájeno.

Regionalnitelevize.cz má detailní informace o sledovanosti svých pořadů a reklamy
Foto: red
Popisek: Regionálnítelevize.cz

Televize tak dokáže přesně určit sledovanost konkrétních pořadů, včetně reklamních spotů a jiných inzertních formátů. Regionalnitelevize.cz tak naplnila svou povinnost vůči ATO a také učinila další krok směrem k zatraktivnění své nabídky pro obchodní partnery, především pak mediální agentury. Informace o sledovanosti pořadů z jednotlivých krajů budou zajímavé i pro regionální obchodní partnery a orgány státní správy, či obce.

Eva Stejskalová, majitelka a ředitelka Regionalnitelevize.cz k tomu dodává: “Naše začlenění do TV metrového výzkumu je naplněno. Disponujeme informacemi o naší sledovanosti ve stejném detailu, jako ostatní televize. Jinými slovy: po formální stránce jsme zcela standardní a transparentní, to zdůrazňuji, televizní stanice. A dále zůstáváme mírnými optimisty i co se úrovně sledovanosti týče – například v cílové skupině Muži 15+ jsme se v odpoledním čase 14 – 18 hod., což je mimochodem z pohledu sledovanosti „prime time“ regionálních televizí, několikrát přehoupli svým podílem na sledovanosti přes 0,1%.“

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už 4 roky věnuje  regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu, pozemního digitálního vysílání, kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů.

Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…