Rekord: ŠKODA AUTO podvaadvacáté hlavním sponzorem MS v ledním hokeji

27.04.2014 16:40

ŠKODA je oficiálním hlavním partnerem MS v hokeji od roku 1992; nejdelší hlavní sponzoring v historii sportovních mistrovství světa.

Rekord: ŠKODA AUTO podvaadvacáté hlavním sponzorem MS v ledním hokeji
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

ŠKODA AUTO v roce 2014 již po dvaadvacáté podpoří každoročně konané Mistrovství světa v ledním hokeji. Oficiální flotilu 46 vozů značky ŠKODA (38 vozů Octavia a 8 vozů Superb) předala organizačnímu výboru česká automobilka v běloruském Minsku. 78. ročník bojů o titul se koná od 9. do 25. května v Minsku v Bělorusku.

 ŠKODA AUTO podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji v roli hlavního sponzora už od roku 1992. To je nejdelší trvání hlavního sponzoringu v historii sportovních mistrovství světa. S řadou doprovodných akcí v rámci MS automobilka osloví zhruba 800 milionů televizních diváků na celém světě. Podpora má dlouhodobý charakter a před dvěma lety byla prodloužena do roku 2017.

 Hlavní roli v aktivitách společnosti ŠKODA AUTO v souvislosti s MS v ledním hokeji hraje flotila oficiálních vozů. ŠKODA AUTO každoročně poskytuje organizátorům bojů o titul 40 až 50 vozů. V posledních 22 letech ujely tyto vozy v rámci mistrovství světa celkem zhruba 5,5 milionu kilometrů. Přitom nedošlo ani k jedinému přerušení jízdy, způsobenému technickou závadou. Při každém mistrovství ujede flotila vozů ŠKODA celkem necelých 250.000 kilometrů.

 S 38 vozy ŠKODA Octavia a 8 vozy ŠKODA Superb vysílá automobilka do Minsku flotilu, která je ve všech směrech velice silná. Nová ŠKODA Octavia je nejlepší Octavia všech dob, nadchne svým dynamickým designem, maximální funkčností a inovativní technikou. ŠKODA Superb byla v roce 2013 podrobena rozsáhlé modernizaci a přijíždí tedy s novými designovými prvky, svěžím interiérem a mnoha technickými novinkami. 46 vozů ve flotile značky ŠKODA bude v první řadě sloužit pro přepravu osob mezi jednotlivými arénami, letištěm, hotely a dalšími místy v Minsku. Vozy, které jsou bez výjimky stříbrné, jsou provedeny v originálním designu MS.

 Vedle flotily pro oficiální reprezentanty a hosty mistrovství se ŠKODA AUTO v Minsku představí na různých doprovodných akcích. Pozornost diváků na sebe přitáhne hned 14 vystavených vozů: na stadionech (Minsk Arena a Cizovka Arena) budou k vidění vozy Octavia RS a Rapid Spaceback. Na letišti v Minsku bude hokejové fanoušky očekávat kvalitně vybavená ŠKODA Superb ve výbavě ‚Elegance’.

 Kromě toho bude na ledových plochách a mantinelech umístěno také logo české automobilky. Logo se objeví také na dresech a přilbách celkem čtyř týmů (České republiky, Slovenska, USA a Norska). Lahůdkou pro příznivce digitálních aplikací je nová exkluzivní aplikace pro chytré telefony ‚2014 IIHF WM App powered by ŠKODA’.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…