Rekordní září pro Prima ZOOM

03.10.2014 14:52

Září se pro Prima ZOOM stalo nejlepším měsícem letošního roku s průměrným podílem na sledovanosti 2,21 % (CS 15+). Tři čtvrtky (4., 11. a 25. 9.) se staly nejlepšími dny roku 2014 s podílem na sledovanosti vyšším než 2,9 % (CS 15+). V této cílové skupině je 25. září s 2,97 % nejúspěšnějším dnem za posledního jeden a půl roku vysílání.

Rekordní září pro Prima ZOOM
Foto: TV Prima
Popisek: Prima ZOOM

Nejvíce diváků v září přilákaly bloky Zaostřeno na války (čt 20.00-22.00) a Největší katastrofy (po 20.00-22.00). Nejsledovanějším pořadem měsíce i roku je první díl seriálu Druhá světová válka: Za zavřenými dveřmi se 163 tisíci diváků (CS 15+), následovaný druhým dílem této série. Třetím nejúspěšnějším dokumentem se stal Hitlerův útok na New York.

Nejlepší dokumentární kanál v ČR bodoval v září kromě obrazovky také na internetu. Webové stránky www.prima-zoom.cz dosáhly v září rekordní návštěvnosti s počtem 247 000 RUest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…