Řidičem roku Libereckého kraje je Stanislav Šedý z BusLine

06.12.2016 14:24

Už devátý titul „Řidič roku“ za Liberecký kraj putuje k zaměstnanci společnosti BusLine a.s. Letos zvítězil Stanislav Šedý ze střediska Rokytnice nad Jizerou. Soutěž je každoročně vyhlašována v Libereckém kraji společností KORID LK, spol. s.r.o., a o vítězi hlasují cestující prostřednictvím on-line formuláře umístěného na webových stránkách společnosti.

Řidičem roku Libereckého kraje je Stanislav Šedý z BusLine
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„Devátý titul Řidiče roku Libereckého kraje - tentokrát pro pana Stanislava Šedého ze střediska Rokytnice nad Jizerou - je pro nás velmi potěšující. Pan Šedý patří mezi naše nejlepší řidiče a ve společnosti pracuje již 15 let. Chtěl bych mu touto cestou poděkovat za jeho kvalitní práci, protože na milion kilometrů bez nehody může být opravdu hrdý. Výsledek této ankety je pro nás pozitivní zpětnou vazbou od našich cestujících, protože o vítězi hlasují oni sami, a toho si velice vážíme. BusLine si velmi zakládá na profesionálním přístupu k našim cestujícím, a to jak z pohledu bezpečnosti a dochvilnosti, tak i vstřícnosti a ochoty ze strany našich kolegů i kolegyň. Povolání řidiče autobusu je velmi náročná profese, navíc v dopravě čím dál více ubývá právě těchto zkušených a kvalitních řidičů. Jsem potěšen, že je jejich práce oceňována v anketách tohoto typu. Pevně věřím, že pan Šedý bude i kladným příkladem pro případné uchazeče o povolání řidiče autobusu,“ uvedl Radek Chobot, ředitel společnosti BusLine a.s.

Cenou pro vítěze je sklenice s vyrytým jménem. Stanislav Šedý pracuje jako řidič autobusu již patnáct let. Na svém řidičském kontě má ujeto téměř neuvěřitelných milion kilometrů bez nehody a patří mezi nejkvalitnější řidiče ve společnosti. Působí na středisku v Rokytnici nad Jizerou, zajišťuje především dálkové linky, jezdí ale i v rámci zájezdové dopravy. Práce řidiče autobusu je podle pana Šedého náročná nejen časově, ale také z pohledu komunikace s cestujícími. Ocenění v anketě si váží a považuje ji za další motivaci ve své práci, kterou vykonává i po mnoha letech rád.

„Pan Šedý patří k velmi dobrým řidičům, mohu se na něho maximálně spolehnout. Považuji ho doslova za univerzálního řidiče, mohu ho vyslat v podstatě kamkoliv. Takoví řidiči autobusů se už v dnešní době moc nevidí, a proto jsem moc rád, že pana Šedého mám na svém středisku. Jde výborným příkladem i našim nováčkům. A moc mě těší, že naši cestující to jen potvrdili. Touto cestou bych mu chtěl za jeho výborně odváděnou práci poděkovat,“ uzavřel Jiří Mašek, vedoucí střediska Jilemnice a Rokytnice nad Jizerou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…