Řízením Sekce správy a provozu Českého rozhlasu byl pověřen Tomáš Kollarczyk

18.05.2015 14:32

Generální ředitel pověřil Tomáše Kollarczyka řízením Sekce správy a provozu Českého rozhlasu. Do jeho gesce budou spadat zejména ekonomické činnosti, ale také IT, technika či rozvoj digitálního rozhlasového vysílání.

Řízením Sekce správy a provozu Českého rozhlasu byl pověřen Tomáš Kollarczyk
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Tomáš Kollarczyk je dlouholetým zaměstnancem Českého rozhlasu. Zná dobře jeho prostředí i potřeby. Jeho úkolem bude zejména zlepšit procesy řízení sekce správy a provozu a samozřejmě pokračovat v nastoleném trendu ekonomické stabilizace Českého rozhlasu,“ uvedl generální ředitel Peter Duhan.

Jednačtyřicetiletý Tomáš Kollarczyk v Českém rozhlasu dosud zastával funkci obchodního a marketingového ředitele. Jedním z klíčových úspěchů činnosti týmu, který vede, je proměna obchodního modelu Českého rozhlasu a efektivita komerční činnosti v letech tržního útlumu na českém reklamním trhu. Na manažerských pozicích se v rozhlasu pohybuje od roku 2000, kdy nastoupil na pozici manažer marketingu a PR do Českého rozhlasu České Budějovice.

„Řízení sekce správy a provozu Českého rozhlasu je pro mě novou výzvou. Za hlavní cíle nově svěřené činnosti považuji odpovědné hospodaření, efektivní využívání finančních prostředků a další rozvíjení nastaveného systému controllingu. Český rozhlas musí být nadále v dobré ekonomické kondici, která umožní co nejlepší plnění veřejnoprávní role,“ uvedl Tomáš Kollarczyk.

Kollarczyk vystudoval Ostravskou univerzitu. Na Fakultě managementu Vysoké školy ekonomické se zabýval management a marketingem, na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity absolvoval studium ekonomie se zaměřením na strukturální politiku Evropské unie. V roce 2009 získal titul MBA na Czech management institute při ESMA Barcelona. V rámci programu Asociace pro mezinárodní otázky Praha a Německé kanceláře pro zahraniční politiku v Berlíně analyzoval ve výběrové česko - německé skupině řadu aktuálních společensko - ekonomických témat obou zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…