Roaming od Centropol Telecom klesne na historické minimum

16.06.2014 11:52

Centropol Telecom (CPT) připravil od 1. července tohoto roku pro své zákazníky cenovou bombu v podobě levného roamingu. Cena odchozího hovoru z většiny zemí Evropské unie, Švýcarska a Vatikánu klesne proti současnosti na 3,50 kč za minutu, sms bude stát 1,80 kč a 1 MB přijde na pouhých 5 kč. Centropol Telecom tak nabízí u odchozích hovorů cenu v průměru o 2.80 kč nižší než nabízejí největší hráči na trhu.

Roaming od Centropol Telecom klesne na historické minimum
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Centropol Telecom přichází před letními prázdninami s dosud nejnižšími cenami roamingu ve své historii. Ceny za volání ze zahraničí se dostávají na úroveň, která ještě nedávno patřila tuzemským hovorům. „Už minulý rok ukázal, že i na výrazně menší snížení cen roamingu reagovali zákazníci zvýšenou aktivitou jak v používání sms tak i volání. Chceme našim zákazníkům dopřát klidnou dovolenou bez toho, aby museli každou minutu telefonování blízkým hlídat se stopkami v ruce“, říká ředitel Centropol Telecom Michal Hájek.

Ve srovnání s největšími mobilními operátory nabídne Centropol Telecom ceny výrazně výhodnější. Nejznatelnější je rozdíl v ceně odchozích hovorů, kde v zóně 1 je cena o téměř 3 koruny za minutu nižší, než je průměr. Zajímavá cena je i u přenosu dat, kde se konkurence pohybuje o téměř dvě koruny za MB výše než CPT.

                                  Zóna 1            Konkurence průměr  
Volání do ČR          3,50                 6,30
Příchozí hovory       1,60                 1,65
SMS                          1,80                 1,95  
MMS                          6,-                    6,50
DATA                         5,-                    6:63

Ceny s DPH

ZÓNA 1

Andorra, Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko , Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Manský ostrov, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie

CENTROPOL TELECOM patří do skupiny CENTROPOL HOLDING společně s jedním z největších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu CENTROPOL ENERGY. CPT se stal od září 2013 prvním virtuálním operátorem zaměřeným na domácnosti.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…