Rodinná komedie Strašidla má písničku a videoklip

03.08.2016 14:40

Nová rodinná komedie režiséra Zdeňka Trošky Strašidla vstoupí do kin již 18. srpna.

Rodinná komedie Strašidla má písničku a videoklip
Foto: red
Popisek: Zdeněk Troška při natáčení nové rodinné komedie Strašidla

Příběh rodinky strašidel, která žila v poklidu ve starém domě na okraji města, dokud do jejich života nevstoupil přičinlivý úředník Patočka a obrátil ho doslova naruby, má krátce před premiérou v kinech také videoklip a písničku. Hudbu k písni Láska patří i ke strašidlům napsal Miloš Krkoška a otextoval ji Eduard Krečmar. Písničku nazpívaly dvě herečky z filmu Strašidla – Tereza Kostková a Nelly Řehořová.

Tereza Kostková ve filmu Strašidla hraje  čarodějnici Patricii a mladá herečka a zpěvačka Nelly Řehořová se objeví v úloze její dcerky Ester, která  od maminky odkoukala hodně čarodějnického umění. Pak ale  pan Patočka rozhodl, že děti musí chodit do školy, a tak Ester a její bratr Eleonor museli zasednout do lavic. Jejich noví spolužáci však brzy zjistí, co všechno tito neobyčejní sourozenci dokáží a rozhodnou se toho využít. Nepovolené školní čarování však bude ve filmu zdrojem dalších krkolomných situací.

V dalších rolích filmu Strašidla uvidíme Bronislava Kotiše, Jiřího Dvořáka, Carmen Mayerovou, Saru Sandevu, Vladimíra Polívku, Terezu Bebarovou,  Václava Postráneckého, Petra Nárožného, Matěje Hádka a řadu dalších.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…