Rok volání a SMSkování zdarma se zlatou edicí Tesco Mobile

20.09.2014 15:58

Virtuální operátor Tesco Mobile brzy dobyde další milník v počtu zákazníků a i při té příležitosti se rozhodl nadělovat. Vydává speciální zlatou edici svých SIM karet, se kterou lze vyhrát rok volání a psaní zdarma do všech sítí. S mottem „Sáhněte si pro výhru“ odmění celkem 100 majitelů jeho SIM karet. Šanci zúčastnit se soutěže mají noví i stávající zákazníci.

Rok volání a SMSkování zdarma se zlatou edicí Tesco Mobile
Foto: red
Popisek: Tesco mobile

Limitovanou edici Zlaté SIM je možné pořídit ve všech prodejnách Tesco, zákazníci ji na pultech poznají snadno podle výrazného, minimalisticky pojatého zlatavého obalu. Dostupná bude rovněž na e-shopu Tesco Mobile. Do soutěže, která startuje dnešním dnem a končí 31. října 2014, se zapojuje každý zakoupením SIM packu, v němž najde také los, po jehož setření se ihned dozví, zda vyhrál.

„Limitovaná edice zlaté SIM karty je jakýmsi dárkem i poděkováním našim potenciálním i stávajícím klientům, kterých neustále přibývá. Brzy pokoříme další významnou hranici, jež jen dokládá silné postavení, které značka Tesco Mobile na trhu má,“ uvádí marketingový ředitel Tesco Mobile Branko Gugleta a doplňuje, že možnost získat rok volání zdarma do všech sítí se vztahuje i pro stávající zákazníky. Ty se do hry mohou zapojit prostřednictvím webu www.rokzdarma.cz, kam v uvedeném období zadají unikátní kód, jež obdrží při každém dobití a zodpoví soutěžní otázku.

Tesco Mobile, jehož nabídka patří mezi nejvýhodnější na domácím trhu předplacených karet, nabízí  volání a SMS do Tesco Mobile zcela zdarma a do ostatních sítí jen za 1,25Kč/min a 0,75Kč/SMS. Svým klientům se snaží vyjít vstříc i díky různým inovacím, jako byla například nedávno spuštěná služba Dynamo umožňující automatické dobíjení kreditu, která otevírá dveře tarfiním zákazníkům, kteří se nechtějí starat o dobíjení a zároveň se chtějí dostat k výhodným cenám Tesco Mobile.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…