S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Karlov pod Pradědem

14.03.2016 17:12

Karlov p/Pradědem – Annaberg 11. – 13. 3. 2016

S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Karlov pod Pradědem
Foto: Sport Bohemia, a.s.
Popisek: S ČT SPORT NA VRCHOL

1. den (pátek)

Poslední závodní víkend v základní části S ČT Sport na vrchol se naše reality show přesunula vůbec poprvé ve své historii do Jeseníků. Původně se měly závody konat ve ski-areálu Annaberg, kvůli špatným sněhovým podmínkám se závody konaly ve spolupráci se ski areálem Annaberg ve Ski-Aréně Karlov. V pátek byly k vidění zajímavé souboje jako například finále mužů, ve kterém proti sobě jeli bratři. Vítězství se vybojoval M. Dvořák a v ženské kategorii S. Kubánková.

2. den (sobota)

V sobotu byly přívětivé podmínky na chvíli se ukázalo sluníčko a i díky tomu dorazilo do Karlova mnoho závodníků. Vítězství se konečně dočkal Richard Bartoš, který objel v letošním ročníku naší reality show dohromady čtyři areály. Na kempu ho doplní Lenka Loukotová. Kromě dospělých závodily také děti a to v tandemech. Vyhrály sestry Wittaskovy.

3. den (neděle)

Nedělní závodní den v Karlově byl zároveň tečkou za celou základní částí šesté série S ČT Sport na vrchol a tedy poslední možností jak se kvalifikovat na kemp. Finálový pavouk byl plný napínavých momentů, třeba v dámském souboji o prvenství upadly obě lyžařky. Poslední místa do semifinálového kempu obsadí Blahoslav Kašpar a Šárka Lettovská.

Semifinálový kemp se bude konat ve Špindlerově Mlýně od 16. do 20. 3. 2016. Kdo si odnese vítězství, to se dozvíme na finálovém závodě v neděli 20. 3. na sjezdovce Stoh. Přejeme všem účastníkům hodně štěstí.

 

Vaše ČT Sport

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …