S Českými drahami si zajeďte zvláštním vlakem do údolí Ohře

05.09.2016 9:07

Zvláštní vlak z plzeňského hlavního nádraží vypravují už po šestačtyřicáté České dráhy ve spolupráci se Střediskem volného času Radovánek. Podzimní cesta zavede zájemce do údolí Ohře.

S Českými drahami si zajeďte zvláštním vlakem do údolí Ohře
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Souprava pojede v sobotu 10. září a je určena především cykloturistům. Ve vlaku je 250 míst, dva vagony na jízdní kola a bufetový vůz. Vlak odjede v 7:40 z plzeňského hlavního nádraží, návrat zpět do Plzně bude v 19:30. Naplánována je cesta údolím Ohře z Karlových Varů přes Svatoššské skály, Loket, Sokolov a Kynšperk až do Chebu.

důvodu omezené kapacity přepravy kol je nutná rezervace míst a nákup jízdenky v předprodeji. Cena zpátečních jízdenek: dospělí 230 Kč, děti do 15 let 180 Kč, kolo 50 Kč. Předprodej jízdenek je vždy v úterý, ve středu a ve čtvrtek od 15 do 19 hodin na telefonu 739 220 534 a na e-mailu holomelova@radovanek.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…