SAP Quality Awards otevírají dveře čtvrtého ročníku

22.10.2013 20:22

Společnost SAP vyhlásila v regionu střední a východní Evropy nový, již čtvrtý, ročník soutěže SAP Quality Awards 2013. Jejím cílem je ocenit společnosti, které nejlépe přistoupily k implementaci svých projektů SAP a díky preciznímu plánování a provedení implementace dosáhli výrazných byznysových přínosů.

SAP Quality Awards otevírají dveře čtvrtého ročníku
Foto: Archiv
Popisek: SAP

Možnost přihlásit se mají všichni zákazníci SAP, jejichž projekty byly dokončeny v období od 1. ledna 2012 do 29. září 2013. Šanci uspět mají hned v několika kategoriích, a to konkrétně v kategorii malých, středních nebo velkých implementací. Pokud šlo navíc o implementaci nového produktu SAP, tak může být přihlášený projekt vybrán do mezinárodní kategorie inovativních projektů.

Přihlášky je možné posílat přes webový formulář až do 29. listopadu 2013.

Kvalitně implementovaný projekt je přínosný pro všechny zúčastněné strany a zejména pro samotnou společnost, které pomáhá minimalizovat čas a množství prostředků potřebných na implementaci a naopak maximalizovat úspory provozních nákladů a efektivitu procesů. Samotná účast v soutěži SAP Quality Awards však skýtá také celou řadu dalších výhod. Posiluje pozici implementačního týmu uvnitř společnosti a navenek jejím prostřednictvím firma prokazuje svou zkušenost a profesionalitu.

„Soutěž SAP Quality Awards má zviditelnit společnosti, které kladou maximální důraz na kvalitu plánování i realizaci svých implementačních projektů postavených na řešeních SAP,“ řekl Jiří Synáček, ředitel pro kvalitu, SAP CEE. „SAP Quailty Award je také výborná příležitost jak ocenit implementační partnery, kteří svým úsilím a kvalitní dodávkou pomohli úspěšné implementaci a dosažení konkrétních byznys přínosů. Jsem si jist, že jim takové uznání pomůže posílit jejich pozici na trhu.“

Projekty nominované na SAP Quality Awards by měly dodržovat uznávané standardy projektového managementu a klást důraz na snižování celkových nákladů implementace, celkových nákladů vlastnictví, doby implementace a prokázat profesionální přístup a vedení projektu. Nominované projekty by měly naplňovat 10 principů kvality SAP.

Vítězové soutěže v regionu CEE budou vyhlášeni v únoru 2013. V každé kategorii bude udělena zlatá, stříbrná a bronzová medaile. Zákazníci, kteří se umístí na prvních místech v jednotlivých kategoriích, automaticky postoupí do dalšího kola, kde se potkají s dalšími úspěšnými projekty z celého regionu EMEA.

Více informací o SAP Quality Awards najdete zde: www.sap.com/qualityawards2013

O společnosti SAP

SAP, lídr trhu s aplikačním softwarem, pomáhá podnikům a organizacím všech oborů a velikostí lépe fungovat a dosahovat svých cílů. SAP umožňuje lidem a organizacím pracovat společně mnohem efektivněji a využívat podnikové informace tak, aby byli neustále před konkurencí. Přitom nezáleží na tom, zda je SAP využíván ve skladě nebo podnikové prodejně, na mobilních zařízeních nebo klasických počítačích, na pracovišti zákaznické podpory nebo v kanceláři představenstva. Aplikace a služby společnosti SAP pomáhají již více než 248 500 zákazníků dosahovat vyšších zisků, zajistit si udržitelný růst a přizpůsobovat se aktuálním potřebám. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala více než 1000 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…