SČMVD: Do Výkonného výboru CICOPA byl zvolen JUDr. Rostislav Dvořák

16.11.2015 10:53

Na jednání Valného shromáždění celosvětové organizace družstev ICA a sektorové organizace výrobních družstev CICOPA, které se konalo 14. listopadu 2015 v turecké Antalyi, byl zvolen JUDr. Rostislav Dvořák, předseda Svazu českých a moravských výrobních družstev, společně s dalšími devíti představiteli výrobního družstevnictví z různých kontinentů světa, členem nejvyššího orgánu organizace – Výkonného výboru CICOPA (Executive Committee).

SČMVD: Do Výkonného výboru CICOPA byl zvolen JUDr. Rostislav Dvořák
Foto: crr.cz
Popisek: Svaz českých a moravských výrobních družstev

Mezinárodní organizace průmyslových a řemeslných výrobních družstev CICOPA je sektorovou organizací Mezinárodního družstevního svazu (ICA) a sdružuje národní organizace výrobních družstev z celého světa a různých výrobních sektorů. CICOPA má v současnosti 43 členů z 28 zemí, které sdružují 65 tisíc družstev zaměstnávajících tři miliony lidí.

Svaz českých a moravských výrobních družstev patří mezi největší a nejvýznamnější svazy zaměstnavatelů v České republice. Je představitelem silné skupiny výrobních družstev, zastupuje jejich zájmy na úrovni vlády a parlamentu České republiky, podporuje členská družstva širokou škálou odborných činností a služeb ve stěžejních oblastech podnikání a vytváří a prosazuje podmínky pro jejich rozvoj. Členskou základnu svazu tvoří přes 200 výrobních družstev z celé České republiky, jejichž činnost zahrnuje obory ve stavebnictví, strojírenství, automobilovém průmyslu, chemickém a kosmetickém průmyslu, výrobu automatizovaných pracovišť, nábytku, skla, plastů, obalů, oděvů nebo hraček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…