ŠKODA AUTO pomůže obětem povodní milionovou částkou

17.06.2013 9:10

ŠKODA AUTO, odbory KOVO a zaměstnanci společnosti věnují 3 miliony korun. ŠKODA AUTO kromě finanční podpory poskytla humanitárním organizacím i vozy pro práci v terénu. Pomocnou ruku nabízí domácí automobilka motoristům zasaženým povodněmi.

ŠKODA AUTO pomůže obětem povodní milionovou částkou
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

ŠKODA AUTO poskytne finanční a materiální pomoc regionům zasaženým červnovými povodněmi. Společnost ŠKODA AUTO poskytne humanitárním organizacím vozy pro práce v terénu a společně se zaměstnanci a odbory KOVO věnuje postiženým povodněmi 3 miliony korun. Veškeré finanční prostředky půjdou na přímou pomoc určenou obyvatelům postižených oblastí. Česká automobilka pomáhá i jednotlivým majitelům automobilů ŠKODA zasažených povodní a nabízí jim bezplatný odtah a kontrolu vozu ŠKODA poškozeného vodou.
 
„ŠKODA AUTO je otřesena následky povodní. V České republice máme hluboké kořeny, proto jsme chtěli, aby naše pomoc měla smysl a skutečný dopad pro konkrétní lidi. V první vlně bylo důležité zajistit rychlou pomoc při boji s povodněmi, nyní se soustředíme na zmírňování jejich následků,“ říká Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast personalistiky. „Rád bych touto cestou vyslovil dík všem našim zaměstnancům a kolegům z odborů KOVO v čele s jejich předsedou Jaroslavem Povšíkem, kteří se rozhodli přispět k nápravě povodní – ať už finančně, hmotně, nebo v rámci dobrovolnických programů,“ dodává Wojnar.
 
Ve spolupráci s Odbory KOVO se ŠKODA AUTO připojila ke sbírkám obecně prospěšných společností Člověk v tísni a ADRA. Vybrané finanční prostředky půjdou na přímou pomoc určenou obyvatelům postižených oblastí, a to jak na okamžitou humanitární pomoc, tak i na dlouhodobou obnovu poničených oblastí. Vedle finanční pomoci domácí automobilka poskytla humanitárním organizacím také vozy pro práci v terénu. 
 
ŠKODA AUTO nabízí pomoc také majitelům vozů značky ŠKODA. Ti se mohou obrátit na participující servisní a prodejní partnery domácí značky. ŠKODA AUTO na své náklady zajistí odtah vozu, včetně jeho prohlídky v autorizovaném servisu. Během expertízy bude kladen hlavní důraz na opravitelnost vozu a tedy možnost jeho brzkého návratu na silnici. 
 
V případě opravy v autorizovaném servisu má zákazník nárok nejen na 20% slevu na originální náhradní díly, ale také na náhradní vozidlo zdarma. V případech, kdy oprava nebude zejména s ohledem na zajištění bezpečnosti dalšího provozu vozidla možná, nabízí ŠKODA AUTO nákup nového vozu za zvýhodněných podmínek na splátky s nulovým navýšením. 
 
Více informací, včetně seznamu participujících partnerů, naleznou majitelé vozů poškozených povodněmi na stránkách www.skoda-auto.cz a ŠKODA Infolince 800 600 000.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…