SONNENTOR na BioFachu ve svém elementu

18.02.2014 15:49

Společnost SONNENTOR představila na největším evropském bio veletrhu BioFach v německém Norimberku (12. - 15. února) nové čaje a koření inspirované čtyřmi elementy, Bio-Raráškovu poznávací sadu čajů nejen pro ty nejmenší a Adventní poznávací sadu koření.

SONNENTOR na BioFachu ve svém elementu
Foto: red
Popisek: SONNENTOR, tradiční česko-rakouský výrobce biočajů

SONNENTOR v bílých trikách, ozdobených modrou, červenou, zelenou a žlutou grafikou, představující čtyři elementy: vodu, oheň, zemi a vzduch, uvedl do rovnováhy těla i duše svými novými stejnojmennými čajovými a kořeněnými směsmi, návštěvníky haly 7 v norimberském veletržním paláci. „Vodu pro oheň, Oheň pro vodu, Zemi pro vzduch, Vzduch pro zemi“, ozývala se expozicí SONNENTORU prastará moudra sv. Hildegardy z Bingenu. Abatyše Hildegarda zkoumala již před téměř tisíci lety účinky bylin a přiřadila je ke čtyřem elementům světa, které najdete v každém člověku a přírodě kolem nás. SONNENTOR, již řadu let inspirován znalostmi sv. Hildegardy, rozšiřuje právě tento týden tradiční linii koření, čajů, pomazánek a krekrů o čtyři nové směsi koření: Svěží, Vydatné, Farmářské, Líbezné a čtyři nové směsi čajů: Klidná duše, Pevná vůle, Kořeny života, Svobodná mysl.

Další novinkou v nabídce SONNENTORu je Raráškova poznávací sada 20 čajových sáčků o 9 různých směsích z řady Bio-Rarášci v pestrobarevné krabičce s okénkem a vystřihovánkami uvnitř, která je zpestřením linie čajů Bio-Rarášci. Poznávací sada společně se dvěma přírůstky Raráškův čaj – Štístko a Raráškův čaj – Nebojsa a také medu s malinami Šťastná včelka nebo čokoládou Mlsounek, vykouzlí úsměv na tváři nejen těm nejmenším. Pro ně také SONNENTOR přichází se dvěma novými směsmi koření. Prvními krůčky v kuchyni, pro sladké a slané vaření, doprovodí malé kuchaře Raráškovo sladké kouzelné koření a Raráškovo bylinkové kouzelné koření.

Letošní prosincové adventní dny, vedle známé Adventní sady s 24 různými čaji, obohatí nově také Adventní sada 24 různých koření. Pro každý den adventu jiné koření.

Všechny novinky budou představeny českým fanouškům slunečným týmem SONNENTORu již 11. – 13. dubna na veletrhu Biostyl v Praze, kde SONNENTOR představí široký sortiment. Novinky jsou již nyní v prodeji také v internetovém obchodě na www.sonnentor.cz/sonnentor_cz/e_shop, v partnerských prodejnách SONNENTOR a ve většině prodejen zdravých výživ.

O společnosti SONNENTOR

Společnost Sonnentor byla založena v roce 1992 Johannem Gutmannem a Tomášem Mitáčkem. Sídlem firmy se stala jižní Morava. Výchozí myšlenkou bylo uvést selské biospeciality jako jsou bylinné čaje, ovocné pomazánky, koření, dárkové a jiné zboží na místní a mezinárodní trh pod logem smějícího se slunce. Dnes má společnost se sídlem v Čejkovicích u Hodonína 75 zaměstnanců a vyváží své produkty do více než 50 zemí po celém světě. V současné době patří k rodině SONNENTORu více než 200 biopěstitelů. Hlavní obchodní myšlenkou je zušlechťování produktů přímo na bio-farmách, dlouhodobá spolupráce, stálost a co možná největší transparentnost, která umožňuje zpětnou dohledatelnost.

SONNENTOR -  Tady roste radost

Další informace najdete na www.sonnentor.cz nebo na Facebookovém profilu www.facebook.com/SonnentorCejkovice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…