SP ČR: Prezident ČR přijal vítěze soutěže Manažer roku

21.06.2014 13:37

Šéf Svazu průmyslu a dopravy ČR se za vyhlašovatele soutěže zúčastnil vyjímečného setkání na Pražském hradě.

SP ČR: Prezident ČR přijal vítěze soutěže Manažer roku
Foto: Archiv
Popisek: Svaz průmyslu a dopravy ČR

Prezident republiky Miloš Zeman přijal ve čtvrtek dne 19. června 2014 na Pražském hradě nejlepší manažery v České republice a vítěze soutěže MANAŽER ROKU, jimiž jsou za rok 2013 generální ředitel společnosti Farmet Karel Žďárský a generální ředitelka společnosti Siko koupelny Jaroslava Valová. Za vyhlašovatele soutěže byl setkání přítomen Jaroslav Hanák, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, který ho inicioval.

Přijetí nejúspěšnějších manažerů hlavou českého státu je vyjímečnou událostí v historii této prestižní soutěže. Potvrdilo zájem prezidenta Miloše Zemana o ocenění a zviditelnění tuzemských manažerů a manažerek. Proto také převzal osobní záštitu nad soutěží, a to jak při loňském, tak i při letošním 21. ročníku.

Při setkání bylo zdůrazněno, že prezident ČR dlouhodobě podporuje úspěšné podnikatele. V rámci jeho cest po krajích navštěvuje i klíčové firmy. „Je logické, že se pan prezident velmi rád osobně setkal se vrcholnými zástupci těchto úspěšných společností,“ uvedl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Součástí setkání bylo pořízení společné fotografie v pracovně prezidenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…