SSHR: České rezervy podepsaly novou dohodu o spolupráci s HZS ČR

15.02.2020 22:26

Postupy při použití státních hmotných rezerv za krizových situací či při řešení mimořádných událostí – to řeší dohoda o spolupráci, kterou podepsala Správa státních hmotných rezerv s generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR.

SSHR: České rezervy podepsaly novou dohodu o spolupráci s HZS ČR
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Postupy při použití státních hmotných rezerv za krizových situací či při řešení mimořádných událostí – to řeší dohoda o spolupráci, kterou 13. února 2020 podepsala Správa státních hmotných rezerv, zastoupená Ing. Pavlem Švagrem, CSc, předsedou SSHR s Ministerstvem vnitra – generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR, zastoupeným generálporučíkem Ing. Drahoslavem Rybou, generálním ředitelem HZS ČR. U podpisu nechyběli ani další členové vedení obou státních organizací. Dohoda například generálnímu ředitelství Hasičského záchranného sboru umožňuje v případě krizové situace, kdy je potřeba rychle jednat, rozhodovat o použití pohotovostních zásob, které má HZS ČR v ochraňování. Díky tomu mohou hasiči velmi rychle zasáhnout právě s pomocí vytvořených pohotovostních zásob. Tato nová dohoda o spolupráci nahradila tu z roku 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj: Systém autobusových spojů umožňujících přepravu jízdních kol

19:02 Jihočeský kraj: Systém autobusových spojů umožňujících přepravu jízdních kol

Jihočeský kraj ve spolupráci s Jihočeským koordinátorem dopravy (JIKORD) a smluvními dopravci opět p…