SSHR: Další země posílají humanitární pomoc

17.11.2020 22:27

Do skladu SSHR v Sedlčanech dorazilo začátkem listopadu 100 ks plicních ventilátorů z Německa.

SSHR: Další země posílají humanitární pomoc
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Humanitární pomoc předal velvyslanec SRN Christoph Israng. Za Českou republiku ji pak převzal ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček. V rámci humanitární pomoci zaslaly plicní ventilátory i další země, a to Maďarsko (celkem 150 ks), za které předseda SSHR Pavel Švagr poděkoval maďarskému velvyslanci Miklósovi Borosovi, a v neposlední řadě i Izrael. Seznam nemocnic, kde budou tyto přístroje pomáhat, už připravuje Ministerstvo zdravotnictví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …