SÚJB: Dvacátý výcvik v pomoci a ochraně proti chemickým látkám

01.06.2017 16:30

17. - 25. května 2017 se v Lázních Bohdaneč uskutečnil tradiční výcvikový kurz v pomoci a ochraně proti chemickým látkám určený instruktorům z řad záchranných složek členských států OPCW.

SÚJB: Dvacátý výcvik v pomoci a ochraně proti chemickým látkám
Foto: Archiv
Popisek: SÚJB

Kurz pro 16 frekventantů z 16* členských států OPCW spolupořádal SÚJB ve spolupráci s Institutem ochrany obyvatelstva Lázně Bohdaneč a OPCW. Vzhledem k tomu, že kurz se konal již podvacáté, obdržel Institut ochrany obyvatelstva plaketu, kterou OPCW ocenilo vynikající úroveň zde pořádaných kurzů.

Kurz proběhl v prostorách Institutu ochrany obyvatelstva. Jeho cílem byla příprava instruktorů, která probíhala pod dohledem lektorů nejen z Institutu ale také z Německa, Lucemburska a Paraguaye. V rámci kurzu se účastnici v teorii i praxi seznámili s plánováním, přípravou, provedením a vyhodnocení záchranných operací v zamořených prostorech, odpovídajícími reakcemi a protiopatřeními v případě havárií nebo podezření na použití chemických zbraní nebo toxických chemických látek včetně ochranných opatření.

* Arménie, Brazílie, Ekvádor, Filipíny, Grenada, Irák, Itálie, Keňa, Malajsie, Rumunsko, Rwanda, Řecko, Tanzanie, Srí Lanka, Španělsko, Uganda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…