SYNOT LIGA: Klub legend přivítal své první členy!

01.09.2015 15:33

Uplynulý večer patřil v Praze slavnostnímu banketu SYNOT LIGY. V rámci akce, jejímž organizátorem byl titulární partner nejvyšší fotbalové ligy, skupina SYNOT, přivítal Klub legend své první členy. Celkem se jedná o 37 nejvýraznějších zástupců fotbalové ligy za uplynulých 21 let. Kritériem pro vstup do Klubu legend bylo 300 odehraných ligových utkání.

SYNOT LIGA: Klub legend přivítal své první členy!
Foto: Synot
Popisek: Klub legend přivítal své první členy!

„Jsem rád, že je fotbalová liga divácky stále atraktivnější. SYNOT LIGA si stále buduje své významné místo na slunci, což dokazují také statistiky z jejího loňského ročníku. V uplynulé sezóně padlo nejvíce gólů a utkání patřily k nejnavštěvovanějším za celou historii nejvyšší fotbalové soutěže. Tři kluby zůstávají ve hře v pohárové Evropě. S optimismem proto hledíme do nové sezóny a současně jsme rádi, že také fotbalové ikony, které mají za sebou řadu úspěchů, nezůstávají opomenuty,“ uvedl za skupinu SYNOT Petr Mikoška, výkonný ředitel společnosti SYNOT TIP.

„Upozorňovat a vyzdvihovat mimořádné výkony z dob minulých, ale i současných by mělo být úkolem každé fotbalové soutěže. SYNOT liga tak už činí. Právě kluby, hráči a jejich příběhy tvoří obraz české nejvyšší soutěže. A my chceme tento fakt pomocí Klubu legend ještě zvýraznit,“ řekl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Aktuálně je v klubu devětadvacet hráčů v poli, tři brankáři a pět trenérů. Uličný, Blažek, Horváth a další. Ti všichni se stali součástí projektu, který bude podporovat českou nejvyšší soutěž a její legendy.

„Jako legenda se necítím, ale když už jsem zvolen jako legenda, tak je to pro mě čest,“ svěřil se příbramský trenér Pavel Tobiáš.

„Počet startů svědčí o tom, že jsme fotbalu obětovali kus života. A nejenom my, ale i naše rodiny. Svědčí to o tom, že ho máme prostě rádi,“ konstatoval bývalý útočník Brna, Slavie či Příbrami Petr Švancara.

„Nedokážu si představit, jak by se vyvíjel můj život, kdybych nezažil atmosféru české ligy, která se strašně vyvíjí,“ dodala brněnská ikona Marek Zúbek.
Nově založený Klub legend bude své nové členy inaugurovat také v dalších letech.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…