SYNOT TIP dnes spouští novou číselnou loterii s názvem SYNOT LOTTO

04.12.2013 13:00

Holding SYNOT rozšiřuje svou nabídku o číselnou loterii. Ta se jmenuje SYNOT LOTTO a je ve svém segmentu naprosto unikátní. Celý tiket si totiž sázející tvoří sám bez asistence obsluhy.

SYNOT TIP dnes spouští novou číselnou loterii s názvem SYNOT LOTTO
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Zájemci si mohou vsadit již nyní. První slosování pak proběhne v pátek. Název loterie odpovídá pojmenování jedné z bývalých dceřiných společností holdingu SYNOT.

V připravované číselné loterii SYNOT LOTTO budou mít sázející možnost tipovat šest čísel z číselné řady 1 až 49. Každý tiket může obsahovat až 10 sloupců. Losováno bude šest výherních a jedno dodatkové číslo pro první i druhý tah. Sázející si může vsadit až na 12 předplatných sázkových období dopředu. Slosování bude probíhat vždy v pondělí a pátek, v 18. hodin. Výsledky se sázející dozvědí na webových stránkách www.synottip.cz, nebo vložením tiketu do samoobslužného terminálu. Cena sázky za jeden sloupec je 15 korun.

Loterie nabídne vysoké výhry s minimálním garantovaným jackpotem ve výši 1 milion korun. Tipující se navíc za desetikorunový příplatek mohou zapojit do hry o další milion, a to v tzv. „milionové klice“ – což je náhodně vygenerovaná kombinace čísel na soutěžním tiketu.

Loterie SYNOT LOTTO je jedinečná tím, že si sázející celý tiket může vytvořit úplně sám, a to prostřednictvím samoobslužných terminálů ve sportbarech a sběrnách společnosti SYNOT TIP, kterých je v celé republice v současné době více než 700.

Hry se mohou účastnit registrovaní i neregistrovaní hráči. Registrovaní sázející však mohou navíc sbírat věrnostní body, které je možné využít například v kurzovém sázení, online pokeru a dalších produktech.

Hra je samozřejmě povolena Ministerstvem financí ČR.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…