SYNOT podepsal smlouvu s řeckým OPAPEM

05.05.2015 11:04

SYNOT dodá dva tisíce videoloterních terminálů pro řeckou loterii. Smlouva na dodávku strojů byla se společností OPAP, která má v této zemi monopol, podepsána právě v těchto dnech.

SYNOT podepsal smlouvu s řeckým OPAPEM
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Pro skupinu SYNOT se jedná o velmi významný krok. Ve vypsaném tendru, do kterého se zapojovali dodavatelé z celého světa, jsme uspěli jako jediný evropský dodavatel. Věřím tomu, že se na našem úspěchu podepsal především fakt, že se v oblasti tohoto byznysu pohybujeme více než 20 let a máme zkušenosti z mnoha zemí světa,“ uvedl Ivo Valenta, chairman of the board of directors WCV WORLD CAPITAL VENTURES CYPRUS LIMITED a doplnil: „Věřím, že se nám dneškem otevírají dveře také do druhého kola výběrového řízení. Společnost OPAP totiž připravuje další kolo tendru, a to na 18.500 kusů videoloterních terminálů.“

Skupina SYNOT v Řecku plánuje stejně, jako v dalších zemích, ve kterých podniká, investice i v jiných oblastech. Jde především o IT technologie, telekomunikační služby, podpora sportu a cestovního ruchu a podobně.

V Řecku dosud platila v oblasti provozu loterií prohibice, kterou zákonodárci schválili přibližně před devíti lety. Během této doby však zemi zaplnilo přibližně 150 000 nelegálních herních zařízení a stovky černých heren. Stát se proto rozhodl tento segment podnikání opět zlegalizovat a dát mu jasná pravidla. V tom by měl výrazně napomoci právě provoz videoloterních terminálů, které jsou vysoce transparentní, umožňují příslušným úřadům i státu online kontrolu nad finančními toky a v neposlední systém registrace hráčů, který umožní zabránit ve hře rizikovým skupinám. 

SYNOT již expandoval do 13 zemí světa a stále vyhledává další trhy. V současné době působí především v Evropě, kde chce vstoupit také na online trh, severní Africe a nově také v Asii. Kromě oblasti loterií se zaměřuje také na cestovní ruch, vstupy do telekomunikačních společností nebo startupových projektů v oblasti IT technologií, vývoji softwaru a her a podobně. V rámci svého mezinárodního působení zaměstnává na 3 000 osob. Její roční obrat činí přibližně 12 miliard korun.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…