SYNOT posiluje svou pozici ve Vietnamu

23.01.2019 13:45

Skupina SYNOT opět rozšířila své aktivity v jihovýchodní Asii. Již během prvního měsíce letošního roku uvedla do provozu dvě kasina ve středním a jižním Vietnamu.

SYNOT posiluje svou pozici ve Vietnamu
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

 Obě tato kasina jsou plně vybavena herní technikou značky SYNOT. Nacházejí se v pětihvězdičkových resortech Cam Ranh Riviéra v provincii Khanh Hoa a Sun Spa Resort ve městě Dong Hoi. Obě města patří k vyhledávaným turistickým oblastem.

„Skutečně nás těší, že se nám v expanzi do této oblasti daří. Vietnamský trh samozřejmě má svá specifika a působí zde především společnosti z mimoevropských kontinentů – především se jedná o Ameriku a Austrálii. Jsme tak jedni z mála evropských dodavatelů, kterým se v takové míře podařilo ve Vietnamu prorazit,“ uvedl obchodní ředitel skupiny SYNOT, Miroslav Valenta ml. s tím, že se všechna stávající kasina těší dobré návštěvnosti.

„V dohledné době chystáme další projekty v této oblasti, a to nejen ve Vietnamu, ale také v Kambodži, kde se se snažíme stabilizovat svou pozici a dále distribuovat vlastní produkty,“ dodává dále Valenta.

V nových kasinech jsou umístěny desítky strojů – jedná se o VLT terminály různého typu a samozřejmě také oblíbené rulety. Ve Vietnamu je tak herní technikou značky SYNOT vybaveno již sedm kasin a pracuje se na spuštění dalšího.

První kasino ve Vietnamu SYNOT otevřel již v roce 2015. Na podzim roku pak 2017 ve Vietnamu založil společnost s názvem SYNOT SEA (SYNOT South East Asia). V uplynulém roce navíc SYNOT expandoval do Kambodže, kde dodal stroje do dvou luxusních kasin v Sihanoukville. 

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…