SYNOT se prezentuje na veletrhu Regiontour 2016!

14.01.2016 18:35

V Brně dnes odstartoval tradiční veletrh Regiontour. Jedná se o vůbec největší prezentaci cestovního ruchu s důrazem na regiony ve střední Evropě. S atraktivní nabídkou se zde stejně, jako v minulých letech, prezentuje také skupina SYNOT.

SYNOT se prezentuje na veletrhu Regiontour 2016!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Naše skupina se v oblasti cestovního ruchu angažuje dlouhodobě, a to v řadě zemí, kde působí. Ne jinak je tomu samozřejmě v České republice a sousedním Slovensku. Místní lidé již totiž pochopili, že na dovolené nemusí jezdit do vzdálených destinací, protože je i kousek od jejich domova spousta překrásných míst, která stojí za to vidět. A každé roční období zde má své kouzlo,“ uvedl podnikatel a senátor Ivo Valenta.

„Expozice je ve stylu valašské chalupy. Návštěvníky zde čeká tradiční regionální gastronomie, lidová tvorba a samozřejmě doprovodný program, včetně cimbálové muziky. Slovensko pak zastupuje především skvost meziválečné architektury - koupaliště Zelená žaba a secesní hotel Elizabeth, který se nachází přímo pod trenčianským hradem. Ten je velmi vyhledávaným místem jak turisty, tak například umělci nebo politiky a pyšní se dokonce několika prvenstvími mezi evropskými historickými hotely.

V expozicích získají zájemci kompletní informace o turistických aktivitách, nabízených mezinárodní skupinou SYNOT, a to jak pro letní, tak i současnou zimní turistickou sezónu. Tu představuje především SKI areál SYNOT Kyčerka, který nabízí možnost rodinného lyžování v krásném prostřední Velkých Karlovic, stylovou restauraci i ubytování v typických valašských dřevěnicích.

Skupina SYNOT se podpoře turistického ruchu věnuje dlouhodobě. Ve svém vlastnictví má také vinné sklepy, restaurace i několik překrásných hotelů, nabízejících skvělou kuchyni, příjemné ubytování a například wellness služby.  

Bližší informace o jednotlivých produktech cestovního ruchu ZDE.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…