SYNOT získal další prestižní ocenění

03.12.2014 16:29

Mezinárodní skupina SYNOT získala další významné ocenění. Tentokrát se stala prostřednictvím slovenské společnosti SYNOT W, a. s. držitelem ceny Merkúr 2014.

SYNOT získal další prestižní ocenění
Foto: SYNOT
Popisek: Miroslav Valenta, obchodní ředitel skupiny SYNOT, Zuzana Dindofferová, výkonná ředitelka slovenské společnosti SYNOT W, a.s. a Neophytos Neophytou, ředitel společnosti SYNOT International Limited.

Představitelé slovenské Finanční správy a Ministerstva financí totiž dnes ocenili společnosti, které za uplynulé zdaňovací období projevily největší daňovou disciplínu a za loňský rok zaplatily největší částky na dani z příjmu v jednotlivých krajích. Slovenská společnost SYNOT W, a.s. byla jednou z nich.

„Chtěl bych poděkovat společnostem, které mají zodpovědný přístup ke svým daňovým povinnostem a významně se podílejí na celkovém inkasu daně z příjmů právnických osob. Dovolím si vyjádřit naději, že toto ocenění přispěje k hrdosti firem za jejich daňovou disciplínu a že se stane pěknou tradicí, motivující také ostatní společnosti ke stejně vzornému naplňování daňové politiky,“ uvedl prezident Finanční správy SR František Imrecze.

Soutěž se konala podruhé – vloni se totiž uskutečnil její nultý ročník. Organizátoři se inspirovali v okolních zemích. Snahou je eliminovat v dnešní době stále častější jev, spočívající v obcházení daňových pravidel.

„Jednotlivé společnosti skupiny SYNOT vždy plně dodržovaly veškerou platnou legislativu i podmínky zdanění v jednotlivých zemích, kde působí. Snažíme se být dobrými partnery obcím, městům, krajům i zemím, v nichž provozujeme své podnikatelské aktivity. Dnešního ocenění si proto velmi vážíme,“ doplnil Miroslav Valenta, obchodní ředitel skupiny SYNOT, který dnešní ocenění převzal.

Skupina SYNOT má na svém kontě již řadu ocenění. Její společnosti se opakovaně dostaly mezi českých 100 nejlepších firem. Ceny získávají také její jednotlivé projekty. Naposledy – na podzim letošního roku – to byl slovenský hotel Elizabeth, který se stal v rámci evropských historických hotelů hotelem s nejlepší péčí o klienty.

„Každé podobné vyznamenání je pro nás nejen závazkem do budoucna, ale současně vynikající zpětnou vazbou a ujištění o tom, že strategie, kterou volíme při našem podnikání, je správná. Vždy jsme šli cestou maximální transparentnosti a plného respektování všech pravidel, Jsem přesvědčen o tom, že je i díky tomu SYNOT mezinárodně respektovanou skupinou,“ uzavírá Neophytos Neophytou, ředitel společnosti SYNOT INTERNATIONAL LIMITED.

O skupině SYNOT:

Skupina SYNOT je mezinárodní, respektovanou strukturou společností, které podnikají ve 12 zemích světa a zaměstnávají na 3000 osob. Roční obrat celé skupiny dosahuje přibližně 12 miliard korun.

Ve své podnikatelské činnosti se jednotlivé společnosti věnují hned několika odvětvím. Jedná se především o loterní průmysl, oblast IT technologií, online řešení a podporu startupových projektů, správu a rekonstrukci nemovitostí, investice v oblasti cestovního ruchu a v neposlední řadě prodej luxusních automobilů BMW.

Skupina SYNOT se také v jednotlivých zemích, kde působí, dlouhodobě podílí na podpoře sportu a neziskového sektoru. Například v České republice je titulárním partnerem nejvyšší fotbalové soutěže, zvané SYNOT LIGA a prostřednictvím Nadace SYNOT podpořila již tisíce veřejně prospěšných projektů dohromady stovkami milionů korun.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…