SŽDC: Mimořádná změna železniční osobní dopravy od 5. září

26.08.2016 11:39

Správa železniční dopravní cesty připravila na pondělí 5. září mimořádnou změnu jízdního řádu železniční osobní dopravy 2016. Od tohoto data dochází jen k minimálním úpravám v jízdě vlaků.

SŽDC: Mimořádná změna železniční osobní dopravy od 5. září
Foto: szdc.cz
Popisek: Správa železniční dopravní cesty

V dálkové dopravě prodlužuje dopravce LEO Express na trati 320 vždy v úterý vlak 1357 z Karviné hl. n. do Bystřice. Ve stejný den jsou naopak zrušeny vlak 1359 v úseku Bohumín – Bystřice a vlak 1364 v úseku Karviná hl. n. – Bohumín. 

V regionální dopravě dochází na trati 071 k minutovým úpravám u všech vlaků zastavujících ve stanici Luštěnice. Změna byla vyvolána přemístěním nástupiště do jiné polohy v souvislosti s rekonstrukcí tratě Nymburk – Mladá Boleslav.

Doporučujeme cestujícím, aby se před nástupem své cesty přesvědčili o aktuálním stavu svého vlakového spojení, nejlépe v internetových vyhledávačích. Veškeré změny jsou také zveřejněny na internetových stránkách www.szdc.cz nebo www.cd.cz a dále v příslušných železničních stanicích. Další podrobné informace lze rovněž získat v osobních pokladnách a informačních střediscích Českých drah a na kontaktních místech ostatních železničních dopravců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…