SŽDC: Šestý ročník fotosoutěže startujeme v březnu 2017

22.01.2017 17:58

6. ročník fotosoutěže SŽDC startujeme v březnu 2017. Každý rok vyhlašujeme také Studentskou kategorii, do které zasílají svoje soutěžní snímky studenti z celé ČR. Její jediné kritérium je věk do 26 let.

SŽDC: Šestý ročník fotosoutěže startujeme v březnu 2017
Foto: szdc.cz
Popisek: Správa železniční dopravní cesty

Ukazuje se, že právě mezi mladými lidmi se skrývá mnoho fotografických talentů s neotřelým, originálním pohledem na život na železnici a kolem ní. Pravidelně se v předchozích ročnících do soutěže hojně zapojovali studenti pražské VOŠ a SPŠ dopravní v Masné ulici. Vítěz loňské studentské kategorie je v tomto ročníku právě studentem této školy. Stal se jím Filip Piskač se svojí fotografií nesoucí název RANNÍ SVÍTÁNÍ NA ŽELEZNICI. Není náhoda, že i druhé a třetí místo obsadili studenti této školy. Druhé místo vyhrála fotografie Šimona Přečucha s názvem POHLED STROJVEDOUCÍHO a třetí místo fotografie Jana Waltra nazvaná CARGO V ZADNÍ TŘEBÁNI.

Protože garantem této kategorie je společnost Fotoinstitut.cz, získal vítěz této kategorie, kromě dalších věcných cen, týdenní pobyt na Letní škole focení pro studenty středních škol v Domě fotografů v krásném prostředí šumavských Kašperských hor.

1. místo Filip Piskač - RANNÍ SVÍTÁNÍ NA ŽELEZNICI

2.místo Šimon Přečuch POHLED STROJVEDOUCÍHO

3. místo Jan Waltra CARGO V ZADNÍ TŘEBÁNI

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…