Sberbank a České aerolinie se staly partnery v oblasti akceptace platebních karet na ruském trhu

12.02.2016 14:15

Sberbank a České aerolinie, vlajkový dopravce České republiky, zahájily spolupráci v oblasti eCommerce, konkrétně zprostředkování a akceptace internetových úhrad platebními kartami na ruském trhu.

Sberbank a České aerolinie se staly partnery v oblasti akceptace platebních karet na ruském trhu
Foto: ČSA
Popisek: ČSA

Sberbank se stala partnerem oficiálních webových stránek Českých aerolinií a bude zajišťovat akceptaci platebních karet Visa, Visa Electron, MasterCard a Maestro při úhradách letenek na ruskojazyčné verzi webu ČSA. Bezpečnost úhrad je zajišťována v souladu s požadavky mezinárodního standardu PCI DSS pro transakce s platebními kartami a údaji o jejich držitelích.

„České aerolinie jsou první zahraniční letecká společnost, se kterou Sberbank uzavřela dohodu v oblasti poskytování služeb akceptace platebních karet. Pevně věříme v další rozvoj obchodní spolupráce s našimi českými partnery,“ uvedla Světlana Kirsanova, ředitelka Sberbak pro Obchodní acquirering a dodala: „Jsme přesvědčeni, že spolupráce se Sberbankou se pozitivně promítne na rozvoji obchodu Českých aerolinií a přispěje k uspokojení potřeb klientů na území Ruska.“

„Sberbank jako největší ruská banka a současně jedna ze třech největších v Europě je spolehlivým partnerem, který perfektně zná podmínky na ruském trhu. Její výběr pro zajišťování služeb platebního portálu v Rusku byl proto pro České aerolinie naprosto přirozeným a logickým krokem, který zákazníkům přinese řadu výhod: ruští klienti při platbě využívají výhradně ruskou, důvěrně známou a stabilní banku; realizované transakce garantuje renomovaná finanční instituce a v neposledním řadě transakce probíhají pouze v ruských rublech, nejsou tudíž závislé na žádných zahraničních měnách a jejich kurzech během celé transakce včetně zúčtování klientovi. Pěvně věříme, že naše partnerství se Sberbankou naši ruští zákazníci ocení,“ řekl Ján Tóth, ředitel Českých aerolinií pro Obchod a marketing.

Sberbank Rusko je největší ruskou bankou a přední světovou finanční institucí. Spravuje téměř třetinu aktiv ruského bankovního sektoru, je klíčovým finančním věřitelem domácí ekonomiky a největším držitelem bankovních vkladů v Rusku. Zakladatelem a většinovým akcionářem Sberbank je Centrální banka Ruské federace, která vlastní 50% celkového akciového kapitálu plus jednu akcii s hlasovacím právem.  Ostatní akcie vlastní domácí a zahraniční investoři.  Sberbank má více než 135 milionů retailových a 1 milion korporátních klientů ve 22 zemích. S více než 17 000 pobočkami Sberbank provozuje největší celostátní síť poboček a je mezinárodně zastoupena ve  VB, USA, ve státech SNS, střední a východní Evropě, Turecku a dalších zemích. Sberbank je držitelem bankovní licence č. 1481. Časopis The Banker udělil Sberbank ocenění „Banka roku 2012“, v následujícím roce získala Sberbank ocenění od časopisu Euromoney „Nejlepší banka v zemích střední a východní Evropy (CEE) a Rusku v roce 2013“.

Oficiální webové stránky: www.sberbank.ru

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…