Sberbank chce být blízko klientům a spouští reklamní kampaň

05.08.2013 9:37

Individuální přístup ke klientům a férové finanční produkty zdůrazňuje nová reklamní kampaň Sberbank CZ. Jejím cílem je začít budovat povědomí o nové silné značce na českém trhu.

Sberbank chce být blízko klientům a spouští reklamní kampaň
Foto: Sberbank
Popisek: Sberbank

Banka má za sebou velkou mezinárodní skupinu, zároveň chce vždy zůstat nablízku svým klientům a vycházet vstříc jejich specifickým potřebám. Kampaň potrvá 3 měsíce. Její hlavní motto zní: „Váš příběh. Vaše banka.“

„Myšlenku blízkosti znázorňují v kampani typické situace z osobního života klientů, kteří jakoby žijí na pobočce banky. Chceme, aby klienti věděli, že jsou na našich pobočkách vítaní a že banka jim dokáže poradit a pomoci,“ uvedla Renata Němcová, marketingová ředitelka Sberbank CZ. „Usilujeme o to, abychom do hloubky poznali potřeby našich klientů a dokázali jim vyjít vstříc férovou nabídkou bankovních služeb,“ doplnila Němcová ke kampani, která bude gradovat v médiích v září představením nových produktů.

Sberbank na českém trhu navazuje na činnost Volksbank CZ, která sloužila svým klientům v České republice od roku 1993. Majitel se změnil v únoru 2012. Na konci letošního února se banka definitivně přejmenovala na Sberbank CZ. I když minulý rok přetrvávala ekonomická krize, bilanční suma Sberbank CZ loni vzrostla o 18 procent oproti roku 2011. Časopis Euromoney nedávno označil skupinu Sberbank za nejlepší banku střední a východní Evropy.

O společnosti Sberbank CZ, a.s.

Na českém trhu působí Sberbank CZ (do února 2013 pod názvem Volksbank CZ) již od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG s hlavním a jediným akcionářem Sberbank Rusko (Bank of Russia). Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb pro privátní i firemní klientelu.

www.SberbankCZ.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…