Sdružení OSEMS podpoří spolupráci mezi národy

13.12.2015 18:53

Občanské sdružení “Za evropskou multikulturní společnost”(OSEMS) oznámilo zahájení prací na rozvoji podpory společných projektů na území Evropy v oblasti kultury, vědy a sociální a obchodní iniciativy mezi Ruskem a zeměmi Evropy.

Sdružení OSEMS podpoří spolupráci mezi národy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Ruska

Pro realizaci tohoto projektu bude založena společnost “Silver Archer”(Stříbrný lučištník, Serebrjanyj lučnik).

Podle vedoucí společnosti Olgy Kondrashinové, je nový směr rozvoje určený k podpoře veřejných iniciativ, které zlepšují komunikaci mezi národy RF a Evropy na všech úrovních. “Chceme poděkovat lidem, kteří rozvíjejí myšlenku mezinárodní komunikace pro lepší vzájemnou budoucnost,” říká Olga Kondrashinová.

Společnost “Silver Archer” se bude zabývat projekty v oblasti vztahů s veřejností se zaměřením na posílení a rozšíření vztahů mezi národy Ruska a Evropy. Veškeré informace o práci společnosti a jejích projektech budou umístěny na webu www.luchnik.eu.

OSEMS je nekomerční organizace, registrovaná v České republice. Byla organizátorem řady akcí, například koncertu Ruského rohového orchestru v Praze, akcí k připomenutí 100. výročí začátku první světové války, koncertu dětských sborů z Ruska a Česka v den vítězství nad fašismem, setkání ruských a českých vědců z různých oblastí vědy apod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …