Do letošního 7. ročníku soutěže European Excellence Awards bylo přihlášeno 1 500 projektů z celé Evropy, které soutěžily celkem v šedesáti kategoriích. Porota složená z 31 odborníků hodnotila především kreativitu, neotřelost nápadů, efektivitu a komunikační strategii předložených projektů.
Soutěž O nejlepší školní oběd proběhla letos už počtvrté. Počet přihlášených školních jídelen každý rok stoupal a letos se jich účastnilo už 88 z celé České republiky. Cílem bylo podnítit zájem veřejnosti o školní stravování. Nejlepší oběd letos uvařili kuchaři ze školní jídelny Středního odborného učiliště U Krbu z Prahy 10. Připravili konfitované kuřecí prso á la bažant obalené v anglické slanině s kapustovým pyré a glazírovanou červenou cibulkou.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: VZP