Semináře pomáhají starostům v jejich práci

25.04.2017 7:34

Jedním z cílů radní Pardubického kraje Hany Štěpánové bylo nabídnout starostům měst a obcí bezplatné semináře a školení. Úvodní čtyři semináře zaměřené na zlepšení komunikačních dovedností, rozpoznání manipulace a asertivní chování se uskutečnily v průběhu dubna v Lanškrouně, Hlinsku, Pardubicích a Litomyšli.

Semináře pomáhají starostům v jejich práci
Foto: STAN
Popisek: Hana Štěpánová (STAN)

„Jednalo se o první kolo seminářů, který bylo určeno starostům zcela zdarma. Rozhodně budeme i nadále pokračovat ve školeních na různá témata, a to nejen obecná, ale i úzce zaměřená, jako je například problematika národní legislativy a další, která se týkají osobnostního rozvoje starostů a starostek.“ uvedla Hana Štěpánová. „Chci starostům vycházet vstříc, a proto vnímám jejich požadavky na vzdělávání. Semináře zajišťované soukromými subjekty jsou většinou finančně nákladné a pro starosty menších obcí často nedosažitelné. Již nyní mám zpětnou vazbu, že první téma bylo přijato s povděkem,“ řekla Štěpánová.

Přínos seminářů si chválí také samotní starostové. „Rozhodně s kolegy vítáme podobné semináře a těšíme se na další. Každý, kdo chce získávat nové informace a dále se vzdělávat, má nyní možnost. Já se osobně na další přednášky těším a určitě se přihlásím, protože jako starostové potřebujeme být stále v obraze,“ uvedl dlouholetý starosta Sloupnice Josef Škeřík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…