Show Jana Krause: Herečka s humorem, sněhové podnikání a něžné sexy trendy pro ženy

28.02.2014 8:52

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání herečka Simona Babčáková, miliardář Igor Rattaj a zakladatelka sexshopu pro ženy Lucie Hejbalová. Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 28. února ve 22.15 na Primě.

Show Jana Krause: Herečka s humorem, sněhové podnikání a něžné sexy trendy pro ženy
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Prvním hostem byla herečka a komička Simona Babčáková. Moderátor chtěl zkoumat její webové stránky, ale tam se objevil nápis „forbidden“. Simona zareagovala, že má nový, krásný a vysoce funkční web, jen je teď nedostupný. Jan Kraus se dále vyptával, že viděl jednu její zajímavou fotku s vanou. „Popište, jaká je?“ „Jsem elegantně ve vaně a čtu si,“ popsala Babčáková a dodala: „Nezvládla bych žít se sprchovým koutem, já ve vaně trávím víc jak hodinu denně. A když jsou děti v ústavech – užívám si prostě ve vaně. Já si napustím hodně vody, když jste vy ostatní v práci.“ Kraus pokračoval: „Vy jste i hodně aktivní na Facebooku.“ „Ano, píšu tam různé zprávy. A zjišťuji, kdo do divadla přijde díky fb. Chci být moderní,“ komentovala herečka. Moderátor se zajímal o její improvizační show: „Také vystupujete s Ester Kočičkovou.“ „Ano, jmenuje se to Dámská jízda, ale říkám tomu Dámská pizda. Protože jsme tomu zatím nevymyslely lepší název. Kdyby někdo z diváků chtěl, může poslat návrh na Facebook nebo mé webové stránky :-),“ vyzvala Simona. Moderátora zajímalo, jakým se při improvizaci věnují tématům. „Žádným, ale často tam dáváme aktuální témata – jako volby, olympiáda, zajímavé svátky z kalendáře a tak,“ řekla improvizátorka. „To je náročné a jak dlouho takové vystoupení trvá?“ zajímal se Jan Kraus. „Trvá 2,5–3 hodiny, plus přestávka. Ale neděláme to víc jak dvakrát do měsíce,“ doplnila Simona. „Také vím, že Vás rozčílil zánik Činoherního klubu v Ústí. Co na to říkáte?“, ptal se moderátor. „Nechci, abyste to vystřihli. Je to hnus. Kdysi chtěli také zrušit Dejvické divadlo. Řekli nám, že budeme více samostatní. Takže zřizovatelem teď není městská část, ale divadelní soubor. Také si často stěžovala jedna sousedka divadla – Horáková. Takže premiéry byly vždy za účasti policie. Když jsem byla mladší, tak jsem po nějaké akci čůrala na Gottwalda,“ rozvedla otázku herečka. Krause zajímalo, kde to bylo. „V Šumperku a řešilo to i nedostatek veřejných toalet.“ Herečka dále přemýšlela: „Umělci by měli být vyloučeni z placení daní, aby měli tu uměleckou svobodu. V tomto životě to nečekám, ale plánuji to do dalšího života.“ Moderátor se podivil: „A jako co se vrátíte?“ „Já se vrátím zase jako umělkyně,“ měla jasno Simona. „Nemohla by to být třeba vrána?“ rýpnul si Kraus. „Tak to nefunguje, já už na tom pracuji teď, a když to nevyjde, stejně si to nebudu pamatovat,“ uzavřela umělkyně.

Druhým hostem byl Igor Rattaj, který je předsedou dozorčí rady jedné významné firmy podnikající především v zimním cestovním ruchu a říká se o něm, že je miliardář. „Co na to říkáte?“ zajímal se moderátor. „Začal jsem od tisíců. Ale zní to dobře – slovenský miliardář koupil české hory. A navíc nic z toho není pravda. Slovenský možná, ale spíš československý. Miliardář, ale zadlužený a hory se jen pronajaly. A zavázali jsme se vybudovat spoustu věcí,“ glosoval podnikatel. „Kolik to budování třeba stálo na Slovensku?“ chtěl vědět Jan Kraus. „160 milionů EUR,“ nezaváhal Igor. Kraus s úsměvem: „Takže to zaplatí zákazníci na vstupenkách. No, ale teď byla nejteplejší zima za posledních několik let, tak to pro Vás bylo náročnější. Také se Špindlerův Mlýn přirovnává k zahraničním zimním střediskům, k tomu má daleko, ne?“ Igor reagoval: „Tak padá tam nejvíc sněhu v ČR, kromě letoška. Má to nejvíce sjezdovek a největší ubytovací kapacity. Budeme hodně investovat – hlavně do zasněžování.“ Moderátor chtěl vysvětlit, proč bych měl jet raději do Špindlu a ne do Alp. Igor: „Neuvěříte, ale je to laciné.“ „To neuvěřím,“ souhlasil moderátor. „Jaká je klientela v Tatrách?“ zajímal se Kraus. „V zimě Poláci, v létě Češi,“ odpověděl podnikatel. Moderátor chtěl dále vědět, jestli je host přímo z Tater. „Ano, z Popradu, já jsem Tatran,“ přiznal Igor Rattaj. Moderátor se ještě zajímal, jak to dělá s personálem, když je přece potřeba zajistit především kvalitní služby. „Vzděláváme je. Zkoušíme mystery shopping,“ podotkl host. „Co ekologové, kteří nechtějí stavět nové lanovky?“ hledal skulinku moderátor. Igor: „Myslím, že se dá najít kompromis. Jde hlavně o to renovovat staré lanovky.“ Moderátora ještě zajímalo, na čem se vydělává? „Ubytování, půjčení lyží, instruktor, lístek na vlek, jídlo, pití, zábavný podnik… Ale odchází s dobrým pocitem,“ vyjmenovával boháč. „A co dalšího?“ nedal se odbýt Kraus. „Teď máme takový hit – tunel. Tam to fouká a Vy lítáte,“ pochlubil se host. „To je dobrý nápad. Kolik stojí minuta?“ chtěl vědět Jan Kraus. „My prodáváme rovnou 2 minuty,“ rozesmál ho Igor.

Třetím hostem byla Lucie Hejbalová, která má obchod s erotickými pomůckami pro ženy nebo pro páry, ale ne pro muže. „Jaké jsou teď trendy?“ zajímal se moderátor. „Freud používal velké stroje, takže je tendence ke zmenšování“, začala Lucie od historie. Kraus chtěl vědět novinky. „Začínaly jsme jako dvě studentky. Objevily jsme figurínu ideálního muže – Juliána (čti Chuliána), který nabízí naprostou rozkoš, ideální služby a stál jen 10 tisíc Kč,“ vzpomínala Hejbalová. „A k těm pomůckám – nestydí se ženy více?“ vyptával se Jan Kraus Lucie: „To se určitě stydí. Chtěli jsme právě něco jemného, decentního. Máme jen internetový obchod a zasíláme zboží poštou. Máme hodně designové věci.“ Moderátor se divil, že to není ničemu podobné, aby se poznalo, na co to je. „Ta žena to pozná, na co to je. Máme třeba Venušiny kuličky. Na posilování pánevního dna,“ bránila se Lucie. „Vy jste přešla na tělocvik,“ podivil se Jan Kraus. „Nám jde o to, aby to zlepšovalo i partnerský život,“ vysvětlovala. Moderátor se dále zajímal o vůně jako erotické pomůcky. „Máme přírodní olejíčky, na základě aromaterapie. Růže má afrodiziakální účinek na ženu. Můžete si i zapálit svíčku s vonnými oleji. Pak ji rozteklou roztírat,“ konstatovala Lucie. „Jde to pak dobře opláchnout?“ obával se moderátor. Ale vrátili se k vůním. „Tady čtu levandule širokolistá, ta je na co?“ chtěl vědět Jan Kraus. „A ta vůně ze zapálené svíčky mi jde pod nos a začíná mě to tady bavit,“ perlil. „Levandule je na uvolnění. Rozmarýn je zase na povzbuzení,“ vysvětlovala odbornice. „To bych neřekl, to vypadá spíš na intenzivní kašel,“ nedal si pokoj moderátor. Pak ho zajímaly úplné novinky. Lucie přemýšlela: „Nějaký nový vynález, nevím, možná něco z Číny. Mohou to být napodobeniny intimních partií s výstupky a vrtulkami, ale to my neprodáváme.“ Moderátora zajímalo, co ona osobně upřednostňuje. Odpověděla nevinně: „Já mám ráda olejíčky. Ty jsou tak kvalitní, že jsou vhodné i pro děti.“ „Takže manželovi řeknete, namaž dítě, a pomůže to i jemu,“ odpálil nahranou smeč moderátor. Na závěr ještě přišla Lucie s tím, že také mají peříčka. „Jako že vytáhnu brko, když nezabírají olejíčky?“ rozesmál se Kraus. „Ty pomůcky jsou pro toho, kdo se zajímá o rozvíjení intimního života,“ uzavřela Lucie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…