Show Jana Krause: Partičkář, potetovaná kuchařka a bublinářský rekordman

24.09.2014 17:20

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání herec a režisér Daniel Dangl, kuchařka Kamila Rundusová a bublinář Matěj Kodeš. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. září ve 21.35 na Primě.

Show Jana Krause: Partičkář, potetovaná kuchařka a bublinářský rekordman
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Hned v úvodu dnešního dílu se moderátor omluví za změnu, ke které v pořadu došlo, neboť na poslední chvíli nemohl přijet Brett King, a tak místo něho přijala pozvání Kamila Rundusová. Brett King bude hostem v Show v dohledné době.

Poté se Jan Kraus opět zamyslel nad stavem českých dálnic, nicméně tentokrát v pozitivním slova smyslu – když kvůli „bordelu“, jak stav pojmenoval, který na dálnicích u nás panuje, musel z dálnice sjet a jet vedlejšími cestami, objevil krásnou krajinu, o které neměl ani tušení. Po mírně romantickém úvodu a ironickém poděkování za české dálnice pak moderátor usedl ke svému stolu, chvíli glosoval aktuální dění a pak už konečně přivítal svého prvního hosta.

Daniela Dangla znají diváci Primy zejména z famózní Partičky. Jan Kraus na Danielovo působení v tomto úspěšném pořadu postavil svůj rozhovor a zmínil, že neviděl nikoho, kdo by se smál jako Daniel. „Vy když se smějete, tak se Vám úplně rozpůlí obličej!“ „Ano, já když se vidím, tak si připadám jako kreslený…“ vyjádřil s humorem svou mírnou nespokojenost Dano. „Já nejdřív vypadám polodementně, a když se začnu smát, tak už je to úplně hotové!“ rýpnul si ještě sám do sebe. Jan Kraus pak přešel z Partičky na dokument o hokejistovi Pavlu Demitrovi, za kterým Daniel jako producent stojí, a zajímalo ho, jak se to stalo, že přešel od Partičky k dokumentu. „Já jsem si položil otázku, jaká silná osobnost spojila naše národy?“ Odpovědí, která však následovala, vzal moderátor Danielovi na chvíli dech, ale rozesmál ho: „Fico!“ K politice se vázala i další jejich rozprava, kdy Jan Kraus naběhl Danielovi na smeč tím, že ho chtěl podpořit. Daniel totiž přemýšlel o tom, že mezi Slováky je taková nijaká nálada… „Ale zase máte nového prezidenta, takže jste si polepšili!“ Načež ho Dano dostal svou odpovědí: „Zato vy jste si pohoršili!“ a k jeho možná mírně škodolibému smíchu se přidalo i publikum ve studiu a Jan Kraus se nedal: „A víte, proč jsme si pohoršili? Abychom si už příště pohoršit nemohli, to jsme přijali vlastně takový slovenský model!“ Rozhovor se dál nesl v duchu politiky a Dano ocenil, že si ze sebe Češi umějí udělat legraci: „Vy si ze sebe umíte vystřelit! Vy třeba máte v politice takového cizokrajného pána!“ „No to máme, ale tak si ho tam vezměte!“ smál se moderátor při nabízení pana Okamury na Slovensko. Pak se začal zajímat o hostovo soukromí a Dano sám sebe zaskočil, když se své manželky, sedící v publiku, ptal, jak je dlouho na mateřské. Přičemž ovšem už na žádné mateřské dávno není, protože už mají odrostlé děti – dvanáctiletého syna, který je blonďatý a Danielovi se nepodobá, nicméně má stejný úsměv jako on, a devítiletou dceru. Moderátora zajímalo, jak by host nazval svůj specifický úsměv, a navrhl pojmenování „danglák“. Bylo vidět, že hosta celkem potěšil. A ještě více poté, když se mu přiznal, že mu tento jeho úsměv vlastně závidí.

Kamila Rundusová alias Kamu je kuchařka známá především ze sociálních sítí, ale vařila také na Novém Zélandu, v Austrálii či u Jamieho Olivera. Můžete si ji také pronajmout jako osobní kuchařku. Nyní se uchází o místo v české „michelinské“ restauraci. Moderátora nejdříve zajímalo, jak se to přihodilo, že se dostala tak daleko – šarmantní a stále rozesmátá kuchařka vysvětlila, že její cesta začala úplně obyčejně hotelovou školou, pak odjela na Nový Zéland, protože v Česku neměla moc šanci se uchytit. Na Zélandu chtěla sbírat ovoce, ale už asi po týdnu začala pracovat v kuchyni. Po dvou letech se odstěhovala do Austrálie, až nakonec po malé pouze v Česku odešla do Londýna, kde se ucházela o místo u Jamieho Olivera – a hned druhý den jí zavolali a místo dostala. Moderátora zajímaly nejmenší detaily, jak vše probíhá u Jamieho v kuchyni, a jak se to stalo, že se u něho Kamu tak „vyšvihla“. Potetovaná kuchařka, která má na jedné paži vytetovaný například hrnec se zeleninou, povyprávěla, jak si při krájení salátů uřízla kus prstu, a tak začala pracovat u grilu, kde mohla ukázat, co je její silná stránka a jak to s masem umí. „Já vypadám jako kuchařka cup caků, ale to já nejsem!“ Moderátor pak chtěl vidět Kamilu v akci, a tak byl do studia donesen stůl s kuřaty a kuchařka společně s Janem Krausem filetovala kuře. Bylo veliké štěstí, že se nikomu nic nestalo, protože půjčila moderátorovi svůj profi nůž, který vyndala ze sady nožů, které měla s sebou. „Tohle mívají chlapi!“ žasnul Jan Kraus. Za velikého pobavení publika a Dana Dangla, který vzadu na pohovce předváděl svůj „danglák“, se nakonec povedlo alespoň Kamilino kuře vyfiletovat.

Jako poslední host zavítal do studia bublinář Matěj Kodeš, který již byl jednou v Show Jana Krause – tehdy dal do bubliny pana Fischera. Od té doby pan Kodeš slaví jeden úspěch za druhým a je i se svými více než dvěma sty lidmi zavřenými v mýdlové bublině v Guinessově knize rekordů. Host daroval moderátorovi bublifuk, se kterým prý udělá pětimetrovou bublinu. Jan Kraus pak byl instruován, jak ji udělat. „Ono to kapá, já nechci, aby to kapalo, to je můj stůl…“ zlobil se moderátor, a protože se mu bublina nepovedla, rozčiloval se dál: „Tak vy jste donesl takové zesměšňovadlo!“ A nevyšel ani druhý pokus… „Vy jste teda přinesl křáp!“ pokračoval k velkému pobavení všech moderátor a situaci uzavřel slovy: „Jste si jistý, že jste přinesl tu správnou flašku?“

Nenechte si ujít dnešní Show Jana Krause, smát se budete od začátku do konce!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…