Show Jana Krause: milovník starých časů, vytrestaná tenistka a vnadná orientální tanečnice!

29.10.2014 16:22

Do dalšího dílu Show Jana Krause přijali pozvání zpěvák a herec Ondřej Havelka, tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová a tanečnice Ranya Malovičová. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 29. října ve 21.35 na Primě.

Show Jana Krause: milovník starých časů, vytrestaná tenistka a vnadná orientální tanečnice!
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

V úvodu večera popřál moderátor nejdříve divákům i sobě vše nejlepší ke státnímu svátku, ve zkratce zhodnotil cestu prezidenta Miloše Zemana do Číny a svůj krátký proslov ukončil tím, že jsme demokratická země, která má v ústavě, že lidská práva a úcta k lidské svobodě jsou to nejdůležitější, a tak by se i hlava státu podle toho měla chovat – což se podle Jana Krause zatím ne zcela daří…

Po glosování několika krátkých zpráv už moderátor přivítal prvního hosta, herce, zpěváka a svého kolegu – Ondřeje Havelku! Představil ho jako pozoruhodnou a všestrannou postavu českého kulturního světa a vyslovil nepřímo svou domněnku, že je nespravedlivé, že někdo je tak nadaný a zvládne všechno, zatímco jiní… „Lidi by měli být dobrodružné povahy, jako jsem já!“ Moderátor namítal, že Ondřej naopak nevypadá jako dobrodruh, a změnil téma na Ondřejovu největší parketu, kterou je swing a vše, co k němu patří. „Ty znáš určitě i všechno o té době…“ vyptával se hosta. „Já jsem tehdy nežil,“ odpověděl sice Ondřej, ale připustil, že se snaží s hudbou, které se věnuje, zprostředkovávat i to, co k ní patří. Jan Kraus pak pustil video, na kterém Ondřej stepuje, prý se to také snažil naučit, ale zkusil to jednou, a to mu stačilo. „Já dřel nohama, jednou za deset dnů se ozvalo takový plácnutí, tak mi došlo, že to není úplně v pořádku,“ hodnotil náročnost stepování moderátor. „Ty jsi zase jezdil na koni,“ chtěl vyzvednout něco, co umí Jan. „To byl ale Vinnetou,“ rozesmál publikum moderátor. Zmínil pak další významný projekt Ondřeje Havelky, kdy dělal režii opeře Nagano. Pak se ale téma rozhovoru opět stočilo ke swingu, který prý zažívá comeback a začíná se stávat velmi moderní záležitostí. „Takže doba Ti jde naproti!“ vyvodil Jan Kraus. „Už asi čtyřicet let,“ přijal tvrzení Ondřej. Nesouhlasil ale s tím, že je herec, prý dnes už nehraje. Společně také zavzpomínali na dětský Kabaret, ve kterém kdysi Ondřej účinkoval. Jan Kraus se jen spletl v názvu pořadu, udělal z Kabaretu „Ahoj“. Ondřej pak ještě zmínil své další plány, které má, a tím povídání ukončil.

Dalším hostem byla Barbora Záhlavová-Strýcová, jedna z třiceti nejlepších tenistek světa. „To je dobrý,“ zhodnotil Bářinu pozici ve světě sportu moderátor. „Docela jo,“ připustila tenistka. „Trochu mě znervózňuje ten Váš nemocný kotník…“ vyslovil obavu Jan Kraus. Barbora pak přiznala, že s natrženou Achillovou šlachou už nějakou dobou funguje, a dokonce hraje, že jen bere nějaké prášky na bolest. „To jsem Vám nahrála na smeč!“ okamžitě si uvědomila to, co právě řekla, a Jan Kraus samozřejmě situace využil a hned se začal vyptávat na to, jak je to s dopingem, jak probíhají testy, jak to bylo s Barborou… „Já jsem tehdy brala aloe vera s assay berry, to je takový antioxidant…“ začala Barbora a moderátor ji přerušil výrokem: „Antioxidant, to je taková čistička – Vy jste se cítila nějak špinavá uvnitř?“ Tenistka pak popsala, jak vznikl její problém s dopingem. Tobolky, které užívala, totiž obsahovaly sibutramin, které u ní testy prokázaly, a tak dostala šestiměsíční zákaz hraní. „Přišlo mi nefér, co se stalo, pak se mi už ani nechtělo dál hrát!“ přiznala Barbora, ale také dodala, že ji to zase přešlo a uplynulý rok byl pro ni úspěšný. Jan Kraus ji pak uvedl do rozpaků, když vytáhl kauzu s tím, jak byla Barbora sprostá, jak to s českou sportovní veřejností otřáslo. „Né, to neukazujte,“ nechtěla dopustit, aby Jan Kraus předvedl její gesto. „Já jsem si jednou ulevila a pokuta velká…“ vzpomínala Barbora a vysvětlila, že když je například v Americe, tak nadává anglicky. „To musíte nadávat česky,“ radil Jan Kraus. „To nepomůže, oni mají napsaná i česká sprostá slova!“ odhalila jednu zákulisní tenisovou zajímavost Barbora a po rozhovoru na téma dopingu vedle sebe udělala místo pro třetího hosta.

Ranya Malovičová byla posledním hostem večera – moderátor ji představil nejdříve jako absolventku studií mezinárodní bezpečnosti, až pak přešel k orientálnímu tanci, kterému se půvabná Slovenka věnuje. „To není břišní tanec?“ „Může to být i břišní tanec, ale já dělám třeba i folklórní orientální tanec,“ doplnila Ranya zapovídala se o tom, jak se stala členkou egyptského národního souboru. „Co všechno musí tanečnice umět?“ zajímal se moderátor. „Musí umět tancovat!“ rozesmála ho svou odpovědí Ranya a přijala pozvání k tanci, který měl být zároveň i vysvětlením pro Jana Krause, o čem je orientální tanec. „Začneme Vaším sólem a pak si zkusíme něco společně, na ty arabské večírky…“ A když se pak Ranya svlékla jen do taneční podprsenky, pánům v sále se zastavil dech!

Chcete vidět tančit vnadnou krásku? Nebo snad Jana Krause? Nezapomeňte se dívat dnes večer na Show Jana Krause!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…