Šíří se fámy, ale ORL oddělení děčínské nemocnice pokračuje pod novým vedením

09.07.2015 18:27

V posledních dnech se v Děčíně začaly šířit fámy o ukončení provozu ORL (otorhinolaryngologie, neboli ušním, nosním a krčním oddělení) Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z. Vedení Krajské zdravotní, a. s. pacienty i veřejnost ubezpečuje, že šířené zvěsti nejsou pravdivé. „Tato podlá fáma je zcela nepravdivá, ORL i nadále v děčínské nemocnici pokračuje a naopak se bude dál rozvíjet,“ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Šíří se fámy, ale ORL oddělení děčínské nemocnice pokračuje pod novým vedením
Foto: decin.cz
Popisek: Nemocnice v Děčíně

MUDr. Anna Briestenská, ředitelka pro zdravotní péči Krajské zdravotní, a. s – Nemocnice Děčín, o. z., k nepravdivým informacím uvedla, že zřejmě souvisí s ukončením pracovního poměru bývalého primáře tohoto oddělení. „Nově oddělení povede MUDr. Pavel Csuhaj, zkušený operatér a specialista v oboru ORL, který dosud působil jako zástupce primáře oddělení ORL v Krajské nemocnici Liberec, a. s. a mj. je specialistou na operace uší,“ řekla MUDr. Anna Briestenská.

MUDr. Pavel Csuhaj k vyjádření ředitelky doplnil, že jeho vizí v Krajské zdravotní,  a. s. – Nemocnici Děčín, o. z. je naopak rozšíření spektra operačních výkonů a navýšení počtu operačních dnů. „K naplnění vize hodlám posílit stávající lékařský personál o další zkušené specialisty. Pro pacienty to pak bude mimo jiné znamenat vyšší komfort v dostupnosti lékařské péče v podobě ústavní pohotovostní služby, zajištěné nejen o víkendu a svátcích, ale také během všedních dnů,“ ujistil MUDr. Pavel Csuhaj.

ORL Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z. zajišťuje diagnostickou, léčebnou, preventivní a dispenzární péči nejen ve spádovém území bývalého okresu Děčín, ale i mimo něj. Zabývá se onemocněními uší, nosu, krku, poruchami sluchu, čichu, chuti, hlasu a řeči. Léčí alergická onemocnění nosu, nosních dutin a krku. Ošetřují se zde veškeré úrazy na obličeji a na krku, provádí se zde plastické a kosmetické výkony apod. Součástí oddělení je i foniatrická ordinace, audiologické pracoviště a 2 pracoviště logopedie. Lůžková část oddělení má 20 lůžek a počítá i s umístěním dětských pacientů, popřípadě jejich dospělých doprovodů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…