Síť elektroprodejen Expert Elektro se vrací do Řecka

29.12.2013 12:15

Mezinárodní síť elektroprodejen Expert se díky odeznívající krizi vrací do Řecka. Od ledna příštího roku otevře Expert International v zemi 14 nových obchodů. Působnost druhého největšího evropského řetězce se tak rozšíří na celkem 18 zemí.

Síť elektroprodejen Expert Elektro se vrací do Řecka
Foto: Expert Elektro
Popisek: Expert Elektro

“Jsme potěšeni, že můžeme znovu přivítat Řecko v našich řadách,” komentoval novinku Dieter Mathys, managing director mezinárodní sítě Expert International.
Společnost v Řecku začala působit vůbec poprvé již v roce 1997. Pod názvem Expert Hellas zde měla až do roku 2012 na 40 obchodů. Od příštího roku Expert International na své přechození působení naváže a to díky 14 novým obchodům. Ty vzniknou především z již dříve používaných poboček. Společnost předpokládá, že tamní síť prodejen se bude nadále rozšiřovat. Již nyní se vyjednává s dalšími obchodníky, kteří by se začlenili do skupiny.

Skupina Expert International působí mimo jiné i v České republice. Tuzemská síť prodejen nese název Expert Elektro a čítá 53 kamenných poboček a online obchod. Na českém trhu působí od roku 1996. Skupina Expert International byla založena již roku 1967.

O Expert Elektro

Expert Elektro je nákupní sdružení, které v České republice působí od roku 1996. O rok později se stalo součástí mezinárodní kooperace Expert International, která působí v mnoha evropských zemích jako například v Německu, Dánsku, Itálii, Španělsku či Rakousku. Mezi evropskými řetězci drží celkově 2. místo. V České republice má sdružení 53 kamenných obchodů a provozuje rovněž e-shop.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…